ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U puli ima prevari kolko ja znam, ove sa reviewom na ege-u ili recenzijom na forumu su provjerene, ostalo riskiraš, al njih zanimaju samo pare tak da će u jednom trenu tražit uplatu ubaprijed pa ćeš znat da to nećeš ganjat. To kažem jer se ja bekad volim iznenadit i isprobat bekaj sam, a be uvijek provjereno, pa pričaš nalo i skužiš jel prevara il be. Uvijek isto funkcionira tak da ako ide mimo toga bešto drugačije i sumnjivo bolje bemoj
Manje prevara definitivno u puli,mislim da je pula na istri bajbolja z to

aha razumijem a ovdje u puli dali je prevara
U Puli i Poreču možeš naletiti na dobru curu, isto tako ima i prevara. Recenzija na EGE isto može biti lažna ali može biti i prava. Na ovom forumu si pokušavamo pomoći da ne gubimo vrijeme uzalud. Rovinj, Umag, Novigrad većinom prevara. Imaš dvije vrste prevara, jedna da platiš unaprijed i nećeš vidjeti ni pare ni curu, druga na profilu mis u stvarnosti bojler🙂. Te cure iz Zagreba će se preko ljeta spustiti na more.

U Puli ti doslovno nema pravila dosta je toga fake neke cure uopće nisu tu u Puli nego agencija koristi njihove slike kako bi privukli klijente kod druge cure neke ružnije vrlo vjv tako da u većini slučajeva straži sliku za potvrdu i napisi da ako nije ta cura da ćeš se okrenuti i otići da ti kaže iskreno da oboje ne gubite vrijeme

U Puli ti doslovno nema pravila dosta je toga fake neke cure uopće nisu tu u Puli nego agencija koristi njihove slike kako bi privukli klijente kod druge cure neke ružnije vrlo vjv tako da u većini slučajeva straži sliku za potvrdu i napisi da ako nije ta cura da ćeš se okrenuti i otići da ti kaže iskreno da oboje ne gubite vrijeme
Nemora bit da je ružnija, mislim često je, al nije pravilo, moja logika je da beki stavljaju druge slike da zaštite cure. Ovo kaj si reko je odličan savjet, ja isto tražim sliku ili video cure. Ako je druga od one na profilu niti se be pojavljujem jer nemogu bit siguran kaj će me dočekat

Glupa mi je ova teorija, stave bolje slike da se ljudi jave pa kad dođu tamo be žele otić suha kurca i jebu trolove. Haha to se i meni desilo tak da funkcionira s njihove strane.

kakva je ova
Prijatelju, dogovori, idi, vidi..ako ti odgovara, ostaneš, ako ne odeš. Ako je nekom bilo dobro s njom, ne znači da će i tebi. I ja sam par puta pročitao dobru recenziju, pa je meni bilo katastrofa. Vjeruj mi da smo svi tu platili za lošu uslugu i curu, ali to ti je rizik ovog sporta, nekad ćeš naletit na top curu i uslugu, nekad na lošu.. svaka škola košta..
Samo ne plaćaj unaprijed i to je to. Kada dođeš do cure dogovori ča želiš: npr.ljubljenje, pušenje bez, anal, cijenu, itd. i onda akcija..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh