ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znači od srijede popodne je u Puli do nedjelje, od srijede ujutro je možete kontaktirat preko whapa na 0919802524 Melissa
Ima nekakav profil/fotke? Ovdje na forumu su neaktivni linkovi.

Može kratka recenzija kakva je?

Na moju žalost, Roxane je otišla prije nego sam uhvatio vremena za dogovoriti termin. Nadam se da je ova dobra zamjena.

Vidi ovako Mellisa je ok cista uredna ne pusi bez neda se ljubit malo umisljena puno tetovaza i sva isilikonirana mlada cca 24 25 godina ali ko da ima 40 inace je tu rodom iz istre ali po svijetu radi taj poso pa neznam sta drugo ti rec ono pojebat i sutnut takvih imas u Trstu pun oglasnik za puno mane novaca

Vidi ovako Mellisa je ok cista uredna ne pusi bez neda se ljubit malo umisljena puno tetovaza i sva isilikonirana mlada cca 24 25 godina ali ko da ima 40 inace je tu rodom iz istre ali po svijetu radi taj poso pa neznam sta drugo ti rec ono pojebat i sutnut takvih imas u Trstu pun oglasnik za puno mane novaca
O ukusima se ne raspravlja, svako bira za sebe, ali kombinacija silikoni+umišljenost je meni turnoff. Preferiram prirodni izgled.

Hvala kolega

Tko jebe ove prljave i debele latino kuje? Ocito ih netko jebe i placa za to kamenje, jer stalno dolaze nove koje ne mogu proc u Njemackoj za 20e.
Samo da vam napisem te debele ruzne brazilke se ni ne peru poslije jebanja, obrisu se vlaznom maramicom, netko je udara kitom po sisama i vi to ližete jer se ne peru, svaka cast onome tko plati debelu ruznu brazilku 200e 1h.
U Njemackoj za 200e 1h jebes top model.
Pola ekipe na ovom forumu jebe te oronule ofucane latino kurve i zato one misle da vrijede tih 200 eura. Dakle, mi smo problem

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh