extomislav
Active member
Kakva je situacija u welnessima u Istarskim hotelim.? Ima li čega i u kojima ako ima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Selena traži pare unaprijed na Aircash ili REVOLUT kaže ali samo pola hahahhaha prevara.Iso bi danas kod ovih i Porecu je ima neko da je bio
Sezona kiselih krastavaca.Sta se desava sa ege, vidim da ima 3 nova oglasa i stoje onih 7 8 starih koji stoje vec mjesecima...
Koliko sam uspio shvatiti djevojke, u Puli je puno ovih koji se najave a ne dolaze. Samo pitaju za slike, videa,…Sta se desava sa ege, vidim da ima 3 nova oglasa i stoje onih 7 8 starih koji stoje vec mjesecima...
Naravno, mi smo "krivi". Hah... naravno da ne žele omalovažavati sebe, pa lažu. Vjerujem da je dio o slikama/video zapisima istinit jer ljudi žele provjeriti radi li se o prevari/lažnom profilu, a dio o rezervaciji termina je po meni laž ili manipulacija istine (ljudi dođu na adresu, vide da cura uživo nije ona sa slika, pa se okrenu i otiđu)Koliko sam uspio shvatiti djevojke, u Puli je puno ovih koji se najave a ne dolaze. Samo pitaju za slike, videa,…
Ne znaci da je to razlog trenutne situacije, ali sad je bas žalost.
![]()
..na žalost čini se da je u Istri trenutno pusiona…intonvec dulje vrijemeIma li išta u Rovinju? Na EGE vidim 3 profila ali mi se čine lažnima.
Koja je to ivanaBarem će Ivana imati posla ako nema Brazilki![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|