hotel belvedere ti ima club.. zna bit nekoliko komada dole.. mozes ic samo na cugu ako oces..Zna neko u kojem hotelu u portorozu ima kurvi ili je to samo prica da je tamo hotel sa kurvama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hotel belvedere ti ima club.. zna bit nekoliko komada dole.. mozes ic samo na cugu ako oces..Zna neko u kojem hotelu u portorozu ima kurvi ili je to samo prica da je tamo hotel sa kurvama
Ajde kod ove 15 min 60 EUR ja bio zadovoljanOvo ni kurba nego kurbaca, dog sve lipo dojden u por, posaje čak sliku ulaza i kad san dosa sprid nema više odg ko da je u zemju propala, majku njoj. Takove seko zasluze da gi ki umlati.
Cini mi se da ih je vise u tom app, izbjegavam centar.Imao dogovor kod vivi, na giardinima je app....stojim malo dalje cekao 5 min ispred kao tušira se. Van izlazi stariji stanar pušit, nakon par min izlazi lik i govori mu ste vi sljedeci?? Lik ga gled i govori ja tu zivim i onda cujem taj decko govori prostitutka renta apartman tu se događaju nezakonite radnje, a kako sam stajao malo dalje valja nije mene ni skuzio da kao cekam i okrenem se i doma prošla me volja nakon toga tako da oprez ljudi....neznam dal je taj mlađi lik stanar ili netko drugi mozda....
LIk je kreten,a takvih ima brdo. Umjesto da ljudi gledaju svoja posla, gledaju tudja.po ljeti sam bio tu vec jednom, problem je da uvjek dolaze u iste apartmane pa postane stanarima čudno to sve. A ko je taj lik i zasto se to njega tiče neznam...
NEMA ĐABE NI U STARE BABEVjerojatno zeli brusiti besplatno pa je ljubomoran..hvala sto si nas upozorio
E amico jušto si reka...a jbg,desi seOvo ni kurba nego kurbaca, dog sve lipo dojden u por, posaje čak sliku ulaza i kad san dosa sprid nema više odg ko da je u zemju propala, majku njoj. Takove seko zasluze da gi ki umlati.
navedeni profil je do nedavno koristila jedna druga cura, pa sumnjam da bi ti vrata otvorila ova sa slika. Sve je to mutno sa tim latinama i njihovim "menadžerima".Ovo ni kurba nego kurbaca, dog sve lipo dojden u por, posaje čak sliku ulaza i kad san dosa sprid nema više odg ko da je u zemju propala, majku njoj. Takove seko zasluze da gi ki umlati.
Ma znan da jer pole san se javija drugoj i dala mi je istu adresu, zajno me pasala voja za sve i nis sa nideri na kraju. Ćemo cekat da dojdu kakove druge.navedeni profil je do nedavno koristila jedna druga cura, pa sumnjam da bi ti vrata otvorila ova sa slika. Sve je to mutno sa tim latinama i njihovim "menadžerima".
Pa kako ce imat posla kad je ko nedonošće ko da ima 11 godinaUpravo sam bio sa Gabi i ne znam zašto o toj curi nitko ništa ne piše. 150 EUR za sat vremena udaranja. Cura radi sve osim anala ima 22 godine. Izgleda bolje nego na slikama, prirodna. Razumije engleski ali slabo priča. Sutra putuje iz Hrvatske nažalost razlog je da nema posla kod nas
Ma je kurac izgleda topPa kako ce imat posla kad je ko nedonošće ko da ima 11 godina
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|