ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma šta je istina da većinu (ako ne sve?!) tih cura koje imaju prave ili lažne oglase na famoznom EGE oglasniku dovodi neka sumnjiva meksička ili brazilska mafija😡, odnosno njihovi svodnici? Tko zna čime se još bave...😥🤔😭

Ma šta je istina da većinu (ako ne sve?!) tih cura koje imaju prave ili lažne oglase na famoznom EGE oglasniku dovodi neka sumnjiva meksička ili brazilska mafija😡, odnosno njihovi svodnici? Tko zna čime se još bave...😥🤔😭
Pa naravno, sta si mislio da same dolaze? Jednom mi je jedna objasnila, one dobivaju 50%,a ostalo ide "firmi" koja placa sve, smjestaj, hranu, transfere. Znaci postoji neki deal. Ali glej, ako je zenska toliko glupa da se ne moze sama organizirati, neka je onda iskoristavaju.

One mogu biti independent 3 dana i to ako stave sliku sa zamagljenim licem..banditi ce ih naci i zaprijetiti. A ionako im vjerojatno uzmu dokumente, nije to bas tako jednostavno ubaciti se na stranicu i eto sad sam ja kurva i placajte me. Placas reket svugdje pa makar imao sve legalno (citaj drzavi). Treba legalizirati prostituciju i gotovo

Mene vise zanima kako one izadju iz toga jer ovo sto sam pricao s njima vecina zeli zaraditi lovu za nekretninu ili pokrenuti biznis sa garderobom za fitness i slicno

Izadju kad vise ne proizvode dovoljno love za mafiu. I obzirom da postoji stalni priljev novih, realno kroz par godina imaju i sansu. Ali to su sve cure iz favele, neobrazovane i kao takve lako se daju iskoristiti.

Moze probati,ali ja kad dodjem, uvjek bacim pogled dobro gdje sam i pogotovo ako je mjesto gdje nisam bio do onda. Tako da opreza nikad dosta,a ako netko zeli svoje selfie davati, neka izvoli, mene se ne tice, ja govorim iskljucivo u svoje ime.
Ja sam jednom prilikom bio kod jedne brazilke, i u pauzi između akcija ona lezi do mene, i normalno koristi translate jer ne zna engleski pa sam vidio da otvara whatsapp nekakva grupa Porec i jos nesto pise sta nisam stigao procitat, i u grupi vidim poruke koje normalno neznam procitat i neke selfije (zapamtio sam neku facu sa velikim brkovima neznam dali se netko sa foruma prepoznaje) tako da pretpostavljam da imaju grupe po gradovima gdije idu i da dijele iskustva sa razlicitim klijentima, u grupu zavrse i selfiji

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh