Znaci javio sam se ovoj iako mi je po profilu smrdilo na fake:
I naravno fake je. Ali barem je odmah poslala slku kakva je i mislim da ove tri su isti profil:
I da ona slici sta mi je poslana je ova Reed. Tako da mi se odmah digo tlak blokirao broj i reko ajd ok, idemo dalje.
Onda sam se javio ovoj:
I dogovorimo se sve i kao vidimo se u 1:30. Dođem ja tamo i kaze mi evo samo trenutak u kupatilu sam, i cekam ja 10 minuta i nista. Pa sam otisao.
Na svu srecu da su ove gore bile fail, pa na kraju sam se odlucio javit ovoj curi :
I nisam požalio.
Lorena je zakon, apartman ful lijep, uredan i cist.
Ona malena i sitna kao na slikama i full zgodna, obozavam tako malene i zgodne.
Stalno nasmijana, pocela me odmah grlit i ljubit i ful se posvetila meni, odmah mi je ponudila casu vode.
Pa se pocela trljat oko mene sa guzicom i ful se htjela grlit.
Ona je jako cista, koza ful mekana i mirišljava.
Blowjob bez kondoma 11/10 , znaci ful sloppy i duboko grlo lizala ga cijelog i jaja sve bas vrh.
Sex odlican, top i uopce nije ljena nego se bas posveti i uziva.
Odmah poslje seksa se otisla istusirati pa sam se ja istusirao , pa smo bili onako zagrljeni i pricali preko mobitela (translate, jer malo prica engleski).
I cijelo vrijeme nasmijana i simpaticna.
Poslje opet mi je napravila blow job i izdrkala dok nisam svršio.
Uglavnom jako sam bio zadovoljan i toplo preporucam Lorenu.
I naravno fake je. Ali barem je odmah poslala slku kakva je i mislim da ove tri su isti profil:
I da ona slici sta mi je poslana je ova Reed. Tako da mi se odmah digo tlak blokirao broj i reko ajd ok, idemo dalje.
Onda sam se javio ovoj:
I dogovorimo se sve i kao vidimo se u 1:30. Dođem ja tamo i kaze mi evo samo trenutak u kupatilu sam, i cekam ja 10 minuta i nista. Pa sam otisao.
Na svu srecu da su ove gore bile fail, pa na kraju sam se odlucio javit ovoj curi :
I nisam požalio.
Lorena je zakon, apartman ful lijep, uredan i cist.
Ona malena i sitna kao na slikama i full zgodna, obozavam tako malene i zgodne.
Stalno nasmijana, pocela me odmah grlit i ljubit i ful se posvetila meni, odmah mi je ponudila casu vode.
Pa se pocela trljat oko mene sa guzicom i ful se htjela grlit.
Ona je jako cista, koza ful mekana i mirišljava.
Blowjob bez kondoma 11/10 , znaci ful sloppy i duboko grlo lizala ga cijelog i jaja sve bas vrh.
Sex odlican, top i uopce nije ljena nego se bas posveti i uziva.
Odmah poslje seksa se otisla istusirati pa sam se ja istusirao , pa smo bili onako zagrljeni i pricali preko mobitela (translate, jer malo prica engleski).
I cijelo vrijeme nasmijana i simpaticna.
Poslje opet mi je napravila blow job i izdrkala dok nisam svršio.
Uglavnom jako sam bio zadovoljan i toplo preporucam Lorenu.