Sve je krenulo odlicno.brz dogovor, odlicna adresa,naso parking preko puta zgrade. I tu je sve dobro stalo. Adjem u app. Pitam za tus, njoj nije smetalo, jedan rucnik koristen,kupatilo kao da je bomba pala sve razbacano.misao idem ce ali mala je zgodna, obrisem se onim krajnjim trokutom u ljevom uglu rucnika sa ona 2 cm2.polu mokar izadjem i vec vidim skida se ali bez volje.rani popodnevni sati nije mogla bit umorna mozda imala nekog prije ali ne nuzno. Ona sa slika ali real ne fotoshop puna je oziljaka Drugi alarm!!po tijelu prava favelusa,jebiga zgodna mulatkinja padam na to. Odmah stavlja kondom mislkm si bolje tko za sto je sve prosla.pusi lose i kratko.bacamo se na neku mini sofu ona gore jako mali medjunozni razmak nesto se muci nezainteresirano pa kaze ajmo dogi.ja stojecki tako je jebavam kad ono bacim poglwd na lijevo gledam tipa kako me gleda sa kuce na nekih 50 m udaljenosti ili si mislim ako nema dvogled ko ga jebe neka uziva i komentira.i tako se sad ja vec mucim neki 5 min toplo vruce oznojih se ko cvrcak u 12 kad cvrci na vrhu crne smrce.kazem joj nemugu vise ajde ti gore.ide malo.pusenje pa rewers totlno nezainteresirana kao u dogi ko da trpam u staru carapu. Misli si nece to ic. Stade ona i kazem joj daj ga jos malo popusi i izdrkaj mi ga vise kad ona meni kao facu ma nebi ja.za treci alrm je vec kasno. Kad ono zvoni alarm kaze tajm out you go.mislim si ono nije proslo garamt pol sata kad onu uzmem mob proslo 20.prosla me volja za sve, da cu trazit pola para natrag kad cujem nekog u sobi do,dakle nije sama po glasu je musko.mislim si ovo ne zavrsi dobro.obuko se i iso ca.zapisao na led.
Definitivno za zaobic.