Bjezi od toga,bolestina neka ,pogledaj te na instagramu,kristinaanaliaforeverJel bio tko?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bjezi od toga,bolestina neka ,pogledaj te na instagramu,kristinaanaliaforeverJel bio tko?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
jbt sta je ovo ,a ja budala poslao poruku .... svaka cast sto si stavio ig - to je ludo !!Bjezi od toga,bolestina neka ,pogledaj te na instagramu,kristinaanaliaforever
Može i 18cm, bio bi mi prvi put da primim u guzuPozdrav da li ima neki obdareni gospodin 20+ cm za upoznavanje u Poreč-u. Ja imam 26 god i bisex sam pa bih voleo probati obdarenog gospodina
Je si li siguran da je prvi put, to je puno cm za prvi putMože i 18cm, bio bi mi prvi put da primim u guzu
Puno previše sigurnoJe si li siguran da je prvi put, to je puno cm za prvi put
I zadnji šalu na stranu, ajde prijatelju bolje objavi kakvu radodajku za potrebite, plizMože i 18cm, bio bi mi prvi put da primim u guzu
Sorry buddy, a little too much information!Pusio sam dvojici starijih gospodina koji su imali manji od mene pa nisam bio zainteresovan da ga primim u guzu
Šta sa njom?Jel zna neku Elmu iz Poreč-a
Dobio si preporuku za Abon!?! Nemoj bit stupido,šalji u pičku materinu toPitam jel sigurno ona jer sam dobio preporuku za nju i da trazi abon 25 eur pre i 25 posle
Koji joj je klinac sa usnama...naduta kai da su je stršljeni zboli
CirkusKoji joj je klinac sa usnama...naduta kai da su je stršljeni zboli
A i dobra cijena, sat 500 €
Moze broj od lolitePozz ekipa! Je bio tko sa ovom malom iz Pule, lolita23?
Onaj ko je normalan nece ici s tom lolitom znate vi na sta lici ona higijena je -100 ima neke usne bolesne da bi se ljubio snjom neku bolest bi dobio ima tetovirano ACAB na cirilici na trbuhu onda kao neke likove sa pendrecima znaci nemojte ni slucajno kod ako se nezelite zarazit snecimePozz ekipa! Je bio tko sa ovom malom iz Pule, lolita23?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|