Možda glupo pitanje ali sam novi ovde, sta je egeVjerovatno fejk, na ege su ti 99% pravi profili, ali gkedaj one samo koje imaju video i da su vericifirani profili. Sto vise filtera ima video znaci da je jako lose
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda glupo pitanje ali sam novi ovde, sta je egeVjerovatno fejk, na ege su ti 99% pravi profili, ali gkedaj one samo koje imaju video i da su vericifirani profili. Sto vise filtera ima video znaci da je jako lose
Fuj, kako ih nije stid...Analiza dana!!!! 1/3
Rayane/Kyara/Gabriela -- ovo su profili one prljavice što je naplačivala 100€ sat, !!!!!!!! To je sigurno.
Lokacija je negdje u centru? Diskrecija ok? Pusenje bez? Hvala na infoBio sam kod ove cure, 45/150. Cista, lijepa, zgodna, visoka, jako dobro tijelo. Zadovoljan sam, Gfe iskustvo, par poza i bam.
Blizu stadiona A.D., diskrecija ok, sa.Lokacija je negdje u centru? Diskrecija ok? Pusenje bez? Hvala na info
Lokacija je negdje u centru? Diskrecija ok? Pusenje bez? Hvala na info
Uh to mi je daleko od posla mislio odraditi pauzu za rucak, Luma mi je imala top lokaciju, ali hvala na infoBlizu stadiona A.D., diskrecija ok, sa.
Ja sam bio probao sa Ukr/Rus dva puta i oba puta je na vratima bila druga cura. Od tada samo Južnoamerikanke. Npr. ova izgleda jebeno, ali slika na whappu ne odgorava slikama s profila...ako je netko probao neka kaže je li stvaran profil.Uh to mi je daleko od posla mislio odraditi pauzu za rucak, Luma mi je imala top lokaciju, ali hvala na info
Sta s ovim Ukrajinkama/Ruskinjama? Preskupe po vasem misljenju? Vidim da ih je dosta doslo u ovih par dana ako uopce ti oglasi imaju smisla i odgovaraju curama na slikama koje su bomba
Ništa fejk čim je bon probajZdravo raja imam pitanje slavimo momacku u Rovinju i našao sam ovu curu za striptiz https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/heej-ja-sam-emily-uvijek-sam-aktivna-oglas-5838940
Pa da vidim jel tko bio da li je prava cura ili scam posto traži bon da se pošalje?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|