ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Lijepa,simpaticna,mlada...
Izgleda kao na slikama,tijelo,guza,sise vrh. Vracam se opet

Pozdrav svima.Da li se mozda netko od starije ekipe sjeca Tine/mlade dame sa velog vrha,cca prije 10,12 godina je bila aktivna.
Ako netko ima bilo kakvu informaciju, stvarno bi bio zahvalan,lp.

Već dugo njezin oglas u Hr,nigdje nemogu nac rezenciju za nju ali mislim da nije fejk,itko bio?

Pozdrav ekipa. Da li je netko pokušao stupit u kontakt s ove 2 cure u Poreču šta se oglašavaju na plavom? Tanja i Lorena.. pozdrav svima

Evo malo mog iskustva. Dogovorio sa ovom u Puli
Javim joj se oko 12, pitam jel moze oko 19. Dogovorimo, sve djeluje super. Oko 18 mi se javi jel dolazim, kazem da i da posalje adresu. Salje adresu u Rijeci, ja u Puli, na profilu joj pise Pula.
Idem dalje. Dogovorim se sa ovom...
Dogovor lagan, sve izgleda ok. Dolazim u stan, cura je sa slika, realne su. Ali tamo ko da zive sakupljaci boca. Totalni kaos, plahta na krevetu zmazana, vjerojatno prije netko svrsio po njoj. Reko nije to to i odem. Kontaktiram Daniell, kaze nije vise dostupna danas. Za 5 minuta ta Daniell salje poruku jesi li ti policajac, bio si mi na vratima. Kazem nisam, okrenuo sam se jer ti je kolegica neuredna i upitne higijene.
Na kraju otisao kod ove
Nije tipicna ljepotica, vidi se da je malo i starija, al meni je bila uzasno jebozovna. Ugodna, komunikativna, higijena na nivou, stan uredan. Akcija super. Engleski nezna nista, al prica talijanski. Tko trazi milf, preporuka.

• Like
reagiranja: WTF

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh