Marinovic258
New member
Pozdrav mi se mozes javit na mail nesto uvezi ove cure. hvala. Marinovicm258@gmail.comPogledajte prilog 3062evo ako vas zanima, centar Pule, 25god ima al nije jeftina, vrijedi, pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav mi se mozes javit na mail nesto uvezi ove cure. hvala. Marinovicm258@gmail.comPogledajte prilog 3062evo ako vas zanima, centar Pule, 25god ima al nije jeftina, vrijedi, pozz
Pozdrav javu se na mail uvezi nje. Marinovicm258@gmail.comdetalji, cura ima cca 170 možda manje, malo vise od 50kg , čvrste manje grudi, trenira simpatična je a ostalo najbolje da pitaš nju
znam samo da se ne oglašava ima previše ponuda i upita , putuje i par puta sam bio i otic ću ponovo.
Ja sam isto pisao email na prvi mi je odg a ostalo je na tome tako da sigurno cura ima posla pa neisprati svaki mejl nadam se da će odg oke je riba ima tijelo sve a nije ni skupa realno !Ako imate neku još za preporuku pišite pozzzPozdrav mi se mozes javit na mail nesto uvezi ove cure. hvala. Marinovicm258@gmail.com
Neki broj da zovemdobra je u faci,malo jača,neke tetovaže.. 500/800
Neki broj da zovem
Piši mi na mail I hvala svima na pozitivnim komentarima! Decki su super ovdje...Neki broj da zovem
Nađe seDi ste ekipa, pozdrav s istočne obale...ima sta na smokvi za bubati?
Ako ima tko za razmjenu informacija, javite se na private....imam par igračica za mukte
Daj koji kon. za IstruDi ste ekipa, pozdrav s istočne obale...ima sta na smokvi za bubati?
Ako ima tko za razmjenu informacija, javite se na private....imam par igračica za mukte
Dali moze neki drugi mail jer nema odgovora. HvalaPiši mi na mail I hvala svima na pozitivnim komentarima! Decki su super ovdje...
Na koji mail?Piši mi na mail I hvala svima na pozitivnim komentarima! Decki su super ovdje...
Nemam pojma koja je ta al dobro izgledaBio neko kod dotične, iskustva pozzz
Da,užas...smrdi na cigarete a na ulasku u zgadu lik joj izlazi iz stana,ni otusirala se nije već sam bio na redu..pozdravljaju ju i osao tj pobjegao haha msm da me bolest jos pratiBio neko kod dotične, iskustva pozzz
Ma užas stari moj...kad mi rekla cijenu znao sam da nesta ne stima hahaa kaže riba 200kn sve sto nije preko 30 min Znači karas ju za 200kn 29 min i 59 sekundijel to ova na monte-zaru?
jel to ova što je na montezaru?Da,užas...smrdi na cigarete a na ulasku u zgadu lik joj izlazi iz stana,ni otusirala se nije već sam bio na redu..pozdravljaju ju i osao tj pobjegao haha msm da me bolest jos prati
Di je oglas ili kontakt ???jel to ova što je na montezaru?
ja mislim na ovu .. neznam da li i @Ivan Drakula9 misli na nju kad kaže da higijena nije na nivouDi je oglas ili kontakt ???
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|