Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kontaktirao sam sa njima javile se obe mada mislim da je to jedna te ista. Dosta su sture u porukama tako da bi moglo biti da nisu fake oglasi ali pitanje je sta ce bit kad otvori vrata.Je bio itko sa ovim kosookim koje se sad nude? Preporuka?
Za ovu Geishu odn. Aliu imaš recenziju tu na forumu da se radi o dosta starijoj ženskoj i da se kolega okrenuo na vratima kada ju je vidio. A ti se prošeći do neke od njih pa nam javi.Kontaktirao sam sa njima javile se obe mada mislim da je to jedna te ista. Dosta su sture u porukama tako da bi moglo biti da nisu fake oglasi ali pitanje je sta ce bit kad otvori vrata.
Nisam ni htio kod japanke ciljao sam koreike ali jos vazem dali se isplati. Nekako mi simljivi oglasiZa ovu Geishu odn. Aliu imaš recenziju tu na forumu da se radi o dosta starijoj ženskoj i da se kolega okrenuo na vratima kada ju je vidio. A ti se prošeći do neke od njih pa nam javi.
Iskustvo ti je da od 15 zenski sto stave nije nijedna prava..nego 2 šlape neke buduIma neko iskustva sa agencijom CHOCOLATE AND CREAM?
Mislio sam probati sa dvije, jer vidim da samo oni oglašavaju duoIskustvo ti je da od 15 zenski sto stave nije nijedna prava..nego 2 šlape neke budu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|