Imas broj?Pričao s njom na telefon..,malo retardirana rekao bih, teško ju skužit šta govori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas broj?Pričao s njom na telefon..,malo retardirana rekao bih, teško ju skužit šta govori
A komplet usluga?300kn masaža i pušenje
daImas broj?
Može broj u pvt
Moze i meni broj u privatMože broj u pvt
Pričao s njom na telefon..,malo retardirana rekao bih, teško ju skužit šta govori
Moze broj od monikapu46
I meniBog može broj od ove šta masira i radi oralno za 300 u privat hvala
Moze i meniI meni
Sta tako tesko okrenuti stranicu unatrag.Tamo vam oglasa pa sami procitaje.Bog može broj od ove šta masira i radi oralno za 300 u privat hvala
ID oglasa: | 172209 |
Oglas predan: | 15.10.2021 |
Broj prikazivanja: | 2557 |
Regija: | Croatia (Hrvatska) - Istarska |
Imam: | 25 godina |
Tražim osobu: | od 20 do 60 godina |
plavusapula@gmail.com |
OPIS
Punija plavusa na raspolaganju galantnoj gospodi u Puli.
Pogledajte prilog 3062evo ako vas zanima, centar Pule, 25god ima al nije jeftina, vrijedi, po
Šteta što se ne javlja,barem meni za sada nije(jučer sam joj se javio)..Ponadao sam se da napokon neka domaća cura koja je očito zgodna,nudi svoje društvo..Još uvijek se nadam da će se javiti,možda nije vidjela moj mailPogledajte prilog 3062evo ako vas zanima, centar Pule, 25god ima al nije jeftina, vrijedi, pozz
Šteta što se ne javlja,barem meni za sada nije(jučer sam joj se javio)..Ponadao sam se da napokon neka domaća cura koja je očito zgodna,nudi svoje društvo..Još uvijek se nadam da će se javiti,možda nije vidjela moj mail
Daj neki kontakt ili nešto ?Pogledajte prilog 3062evo ako vas zanima, centar Pule, 25god ima al nije jeftina, vrijedi, pozz
Riba ufuruna zato se i ne želi javit i šta je najbolje pita 2000 kuna za pola sata sexaŠteta što se ne javlja,barem meni za sada nije(jučer sam joj se javio)..Ponadao sam se da napokon neka domaća cura koja je očito zgodna,nudi svoje društvo..Još uvijek se nadam da će se javiti,možda nije vidjela moj mail
opet dolaziš lagat ljude, dečki to nije istina ovaj čovjek ima problem hahaRiba ufuruna zato se i ne želi javit i šta je najbolje pita 2000 kuna za pola sata sexa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|