Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve si ovo tocno napisao. Sigurno i postoji koja dobra, zgodna, profesionalna cura u Istri, ali onaj koji zna ne daje kontakt. I to cak i nije lose. Zato treba pronaci nekoga za preporuku nekoj.Novi sam tu ali koliko shvaćam, u Istri i rijeci sve vrti od nekoliko starih ofucanih baba ili par ciganki upitne higijene. Vjerojatno ima i mllađih zgodnih cura ali te nisu po burzi i oglasnicima već to ide po nekoj preporuci. Tko zna takvu ne dijeli je s ostalima .Preostaju nam samo te Brazilke i slične koje je teško dobiti. Meni zaista nije problem cijena..ali hoću da na nešto liči..zar zaista nitko ne zna takvu...za masažu ili bilo šta?? Ili moram iz Istre u Zagreb..možda tamo bude više sreće..
Sve si ovo tocno napisao. Sigurno i postoji koja dobra, zgodna, profesionalna cura u Istri, ali onaj koji zna ne daje kontakt. I to cak i nije lose. Zato treba pronaci nekoga za pr
Neznam probo sam ju kontaktirat preko poruka na Instagramu i odgovor ili dva i nakon toga nestane tj prestane odgovarat ili te blokira ( blokira nakon dvije poruke koje nije odgovorila) vrlo nepouzdano ....al ipak bi htio čut odgovor nekog ko je bio...i dal je bioCicolina ili Nina Siegen je valjda tu negdje, ali doci do nje je kao dobiti jack pot.
E sad, biti gentlmen pristojno cekati njen odgovor na više mailova ili je okvalificirati kao samo jednu kurvu ciganku?
Ma ciganska posla.Neznam probo sam ju kontaktirat preko poruka na Instagramu i odgovor ili dva i nakon toga nestane tj prestane odgovarat ili te blokira ( blokira nakon dvije poruke koje nije odgovorila) vrlo nepouzdano ....al ipak bi htio čut odgovor nekog ko je bio...i dal je bio
Jesi bioAtraktivna plavuša te čeka u svom apartmanu
Maja 24 god iz Pule. Javi mi se na whatsapp za sve informacije 😉www.oglasnik.hr
može broj od ove? nema više oglasa.Jesi bio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|