Branxx2121
New member
Bolje pula ako nema moze i rijeka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prevara ,bonovi.Zna li itko išta o ovoj šta se oglašava na plavom oglasniku u Novigradu.?
Ma...20-40...dogovoriš seKolko €?
Ne pokušavavaj teško se dogovoritIskustva? Bio netko?Masaže sa raznim završecima
Masaže sa raznim završecima u mom diskretnom prostoru u centru Pule. Samo poruke, ne odgovaram na pozivewww.oglasnik.hr
Niti neće reko sam jaPoslo sam joj poruku na whats up u ponedeljak jos nije odgovorila..tako da nemoguca misija
Moze kontakt,nevidim dali je negdje objavljen.tnxMa...20-40...dogovoriš se
Otišla je ta riba bude tu na par dana i odeMoze kontakt,nevidim dali je negdje objavljen.tnx
Poslao poruku cekam odgovorPozz ekipo,
Da li je netko bio, kontaktirao?
Žena za upoznavanje❤️
Jana, Osijek, 28 godina, spremna za nove avanture😘, javite se na Whatsapp ❤️www.oglasnik.hr
Nije sve ali 90%… Lorena Porec i Lana Pula jesu… bonovi i aircashEkipa upozorenje ..znaci sve sta vidite na plavom oglasniku prevara ne nasjedajte javim se danas na oglas javi se riba ogovara odma sve 5 pitam jel kes na ruke kaze je super dolazi kod mene u prostor moze uplata za benzu 20 eura..haha meni odma cudno pitam ju kako sta kaze pa na racun da mi uplatis 20 eura za put ok uplatim ja 20 eura i nema ribe izbrisala i oglas i sve haha sva sreca pa sam uspio opozvat uplatu tako da nije dobila
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|