ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Danas bio kod ove ali se okrenuo kad mi je otvorila plava ruskinja ... Kaže dogovor bio preko menagera i samo cijenu zna ja se nasmijo i otišao
 
Fenix je masaza, body body i happy and ... meni gazdarica nije nesto, uvijek je nadrkana. Dolazi joj jos jedna cura, Tina, s kojom se da dogovorit sex i slatka je... ali trenutno je nema, pitao sam gazdaricu kada ce doc ali je rekla da nema pojma.
To je fenix u par recenica.
Treba rezervirat termin. Lako je za nac ali malo je nezgodno za parkirat.
Brate imas neki kontakt, nemogu nigdi po internetu naci to
 
Dali je netko mozda isprobao, super mi izgleda a u profilu dva komentara pozitivna a dva negativna, netko isprobao mozda?
 
Sta je ovo izgleda Brazilke javile doma da se tu da dobro zaradit pa se sjatile majke,tetke i bake u Pulu. I to da bi bar cijenu prilagodile.
 
Dali je netko mozda isprobao, super mi izgleda a u profilu dva komentara pozitivna a dva negativna, netko isprobao mozda?

Prij 15-ak dana je bila u Poreču, dosta lošije izgleda nego na slikama, doša u stan, krevet sav u neredu, pasala me volja.. ja sam joj ponudi ako će 100 eura 30 min, ni prihvatila i odoh ja..
 
Ima 2 salona 20-ak metara udaljeni.. piše masaža, ali kada te pitaju koju masažu želiš- reci "komplet", onda dobiješ sve.. makar zadnjih par posjeta nije bila neka ponuda cura, uglavnom starije i ružnije.. ali forši se promjenilo, treba provjerit
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh