Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj brojBio jučer kod ove dvije u šijani. Sve preporuke. Ko voli matorke na pravom je mjestu.
099 748 2828daj broj
kakva jeBio jučer kod ove dvije u šijani. Sve preporuke. Ko voli matorke na pravom je mjestu. 800 kn pola sata.
099 748 2828
Je ova starija ona matora sa dobrom sisomBio jučer kod ove dvije u šijani. Sve preporuke. Ko voli matorke na pravom je mjestu.
Ne javlja seBio jučer kod ove dvije u šijani. Sve preporuke. Ko voli matorke na pravom je mjestu. 800 kn pola sata.
099 748 2828
ufff koje sise i ja bi sisao iz pule sam ima li kojaaa
Je li rekla možda koliko često dodje tu, pretpostavljam da nije iz istog grada? Inače je li 30 minuta stvarno 30 minuta ili kad završiš?Bio sam jučer opet kod ove u Šijani. Samo ona je bila, bez prijateljice.
Nije rekla, ali zadnji put sam bio prije jedno 2 tjedna, pa je otišla u Rijeku i vratila se sad u petak. 30 minuta je kod nje oko 40 minuta, bar je tako bilo ovaj put s njom i zadnji put s njom i njenom frendicom. Nema baš izbora u Puli. Znam za tu u Šijani i jednu romkinju iz Vodnjana. Ali šta je tu je. Kod ove milfare ću sigurno ići dok se nešto bolje ne pojavi kod nas.Je li rekla možda koliko često dodje tu, pretpostavljam da nije iz istog grada? Inače je li 30 minuta stvarno 30 minuta ili kad završiš?
Może info o toj romkinji iz Vodnjana? Godine, kako izgleda, kontakt?Nije rekla, ali zadnji put sam bio prije jedno 2 tjedna, pa je otišla u Rijeku i vratila se sad u petak. 30 minuta je kod nje oko 40 minuta, bar je tako bilo ovaj put s njom i zadnji put s njom i njenom frendicom. Nema baš izbora u Puli. Znam za tu u Šijani i jednu romkinju iz Vodnjana. Ali šta je tu je. Kod ove milfare ću sigurno ići dok se nešto bolje ne pojavi kod nas.
Da, i mene zanima. HvalaMoże info o toj romkinji iz Vodnjana? Godine, kako izgleda, kontakt?
Mala vještica na Facebooku, nemam broj, sve sam preko facebooka dogovorio. Oko 35 godina, dobro tijelo, 200kn pola sata. Daje i bez gumice.Może info o toj romkinji iz Vodnjana? Godine, kako izgleda, kontakt?
Poz dario77 kada si se zadnji put dogovarao sa romkinjom jer ne odgovara na facebookMala vještica na Facebooku, nemam broj, sve sam preko facebooka dogovorio. Oko 35 godina, dobro tijelo, 200kn pola sata. Daje i bez gumice.
Prije mjesec danaPoz dario77 kada si se zadnji put dogovarao sa romkinjom jer ne odgovara na facebook
Kakva je akcija sa njom? Ima prostor?Prije mjesec dana
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|