Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene zanimaJel ima gdje kakav par za neko druženje
Pozdrav i ja sam zainteresiranTražim muškarca koji je normalan (što se ovdje rijetko nalazi) i koji nema problema sa dužim upoznavanjem - čitaj ima strpljenja, za moguć dogovor oko trojke.
Muž bi bio pasivan na početku, kasnije bi se možda i pridružio, a ono što je bitno je duže međusobno upoznavanje i kemija. Također, više volim nježni, romantični seks uz ljubljenje, diranje, maženje, tako da ovi koji planiraju samo "uletiti", ne moraju se javljati.
Do 35 godina, visine iznad ili oko 180 cm. Poželjno pismen u komunikaciji, pristojan, da zna izreći više od 2 suvisle rečenice i obrazovan. Područje Zagreba i uže okolice.
Slobodno neka se javi u inbox ako se takav netko prepozna i ako ga uopće tu ima.
ImaJel ima kakav par koji bi se htijeli podruziti malo
Javi se u inboxTražim muškarca koji je normalan (što se ovdje rijetko nalazi) i koji nema problema sa dužim upoznavanjem - čitaj ima strpljenja, za moguć dogovor oko trojke.
Muž bi bio pasivan na početku, kasnije bi se možda i pridružio, a ono što je bitno je duže međusobno upoznavanje i kemija. Također, više volim nježni, romantični seks uz ljubljenje, diranje, maženje, tako da ovi koji planiraju samo "uletiti", ne moraju se javljati.
Do 35 godina, visine iznad ili oko 180 cm. Poželjno pismen u komunikaciji, pristojan, da zna izreći više od 2 suvisle rečenice i obrazovan. Područje Zagreba i uže okolice.
Slobodno neka se javi u inbox ako se takav netko prepozna i ako ga uopće tu ima.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|