Iskustva iz salona za masažu?

Imam ja jedno. Prije nekih 10+ godina, jedan salon u Petrinjskoj, dakle baš je prostor izgledao kao pravi kozmetički salon, kad otvoriš vrata još je bio, kao, prijem tj. pult. Na prijemu me dočekala super zgodna cura, mlada vitka i pozvala kolegicu koja me dovela u oveći prostor za masaže gdje je bio nekoliko ležajeva i raznih stvarčica koje se nalaze u pravim kozmetičkim salonima(za pranje kose, kupke za stopala itd...) I tak mi dogovorimo masažu i drkicu a budući je cura bila zgodna i mlada pitao sam je dal može foot fetish tj. da joj obližem stopala. Nešto se kao prvo nećkala, ono, bi nebi... ja je pitam par puta, pa opet pitam, pa opet... kad ono, tamo negdje u dnu te oveće prostorije, otvaraju se vrata i neki ćelavi lik, onako zrelijih godina izlazi van i prtijeteći pita povišenim glasom "Gospodine što vi hoćete?" Ja, velim, pa pitam za foot fetish, on opet Što vi hoćete? opet glasno, a ova cura ga još stišava, ono veli psssssst. Ja se fino okrenem i odem van. Eto :) Prvi i jedini put kada sam dolazeći kod dama bilo na masažu ili keks doživio susret sa nekom vrstom pimpa. premda to vjerojatno nije bio klasični pimp jer te cure nisu radile keks.
Pozdrav, jel to salon na potezu Petrova i Bukovačka. Mislim da se zvao salon Kozjak? Mlada plava i brineta je znala biti, a lik je bio neki ćelavi sijedi, deblji starac?
 
Ekipa, jel ima neki kao regular salon za masazu pa da nakon masaze ponude nesto vise, da nisu ove oglasnik sheme jer bi fakat isao na masazu a onda ovisno o vidjenom..
 
Teško da ćeš baš naći prijavljeni salon za masažu ,a da opet možeš očekivati neke druge usluge.
Još da ti i onda daju fiskalizirani račun ,jel?
Imaš u SLO
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh