Iskrica.com

NE. Bio sam ja prošle godine platio pretplatu i ništa od toga. Većinom su to starije ženske od 40 plus godina i malo koja odgovara.
 
Bez pretplate ništa... Pošto nema tamo slika (večinom), moraš ih zainteresirat pisanjem... Mnogi se možda neće složiti, ali po meni jedna od boljih stranica za upoznavanje. Nekad je bila još bolja (bar mi se čini..., ili su ljudi bili bolji, ili jednostavno nisu ni postojale druge stranice, bar kod nas su bile rijetke). Tu je i onaj fini feeling (kad konačno dobiješ broj) tko se krije iza profila, kako izgleda, a da ne kažem o dejtu na slijepo... Nekad se razoćaraš , nekad jako ugodno iznenadiš... :) Kod ovih drugih stranica nema tog feelinga... Naravno, kao i drugdje omjer Ž:M je vjerojatno 1:10 pa se ti sad izbori i budi bolji od drugih... Po meni još uvijek jako dobra stranica mada ju vrijeme gazi pomalo.
 
Ja sam preko iskrice pojebao 3 djevojke. Al u pravilu su većinom nadrkane iskompleksirane babe koje umisle sebi u glavi da su nešto pretjerano bitne jer si im dao pažnju tipkajući im
 
Meni se jedna mlada zenska javila jer je bila zaintrigriana mojim opisom pa mi je mail poslala. Razmijenili par mailova i od ni traga ni glasa. Mada ipet vrijedi pokusati. Cim je detaljniji opis, vece su sanse da privucete nekoga.
 
Pa evo, ja već neko vrijeme tražim neku iz Zg-a za piće i sex kad dođem, ali svaka je neka "fina gospođa" koja u startu odjebe neke takve zamisli
 
Ajde napisite koji su Vam najbolji a koji najgori profili.
Tj s kojima imate najbolja a s kojima najogra iskustva.
 
Pozdrav ljudi! Registrirao sam se ovdi eto čisto da odgovorim na neke od komentara "nevjernih Toma" ... By the way, naletio sam ovamo čisto poslovno u svrku nekog istraživanja... ali da se vratim na temu,.... Badoo i Iskrica,.... iskreno nemam pojma kavo je sad stanje tamo,... ali na Iskrici sam bio doslovno od početka dok je to bio normalan grupni chat s mogučnošću slanja privatnih poruka,.. tamo neke davne 2002. pa sve do 2014. I to sam bio aktivan uz prekide dok sam bio u braku... Uglavnom da ne duljim,.. Na iskrici sam upoznao tonu cura/žena i to se većina javljala meni, neke čak i samo da mi kažu kako mi je super profil... imao sam dosta slobodnog vremena, radio noćni posao, pa reko da spojim ugodno s korisnim. Znači nisam izlazio ni približno sa svakom koja mi se javila, več samo s onima koje su mi se stvarno svidile razgovorom/izgledom,... bilo je i puno njih koje su se našle uvrijeđene jer nisam bio zainteresiran za išta s njima... i dan danas imam sigurno 30tak brojeva cura s kojima sam se tamo upoznao i frendovi smo na Faceu, i ostali smo u frendly kontaktu,.... e i još jedna stvar,.... oženio sam dvije cure koje sam tamo upoznao,.... naravno ne u isto vrijeme,.. prvu sam upoznao 2004 (imala je 24) i bili smo u braku do 2011, a drugu 2014. (28) s kojom sam i dan danas u braku... Poanta svega je da je moj profil bio dobro napisan i sastavljen s mojim pravim slikama, i iz njega se vidilo da nisam tu da okrenem svaku s kojom uspijem ostvariti kontakt. Da se razumijemo, bilo je bezbroj "okretanja", ali nije to bio moj osnovni cilj i to su cure jednostavno znale nanjušiti kao morski psi krv u moru... Na Badoo je bila ista situacija... e sad,.... 2 cure, 5 cura, pa i 10 cura bi možda se moglo nazvati "srećom",... ali 200+ nikako..... znam da ovo nije pravilo več iznimka, ali DOBAR PROFIL, ZNATI VODITI RAZGOVOR S CUROM, i naravno DOBAR IZGLED ne odmaže.... e sad, znam da će se ovdje naću masa vas koja će reć da sam full of shit s ovim šta pričam,... i to je ok,... valjda se tako lakše nositi sa svojim neuspjesima. Piece out!
Ne znam kakavo je stanje bilo prije , al to mjesto je sada mrtvo. Jako malo aktivnih clanova. Smokva je klasu iznad, usprkos hrpi laznih profila stvorenih od strane admina. Isto kao i ovdje uostalom.
 
Pozdrav ljudi! Registrirao sam se ovdi eto čisto da odgovorim na neke od komentara "nevjernih Toma" ... By the way, naletio sam ovamo čisto poslovno u svrku nekog istraživanja... ali da se vratim na temu,.... Badoo i Iskrica,.... iskreno nemam pojma kavo je sad stanje tamo,... ali na Iskrici sam bio doslovno od početka dok je to bio normalan grupni chat s mogučnošću slanja privatnih poruka,.. tamo neke davne 2002. pa sve do 2014. I to sam bio aktivan uz prekide dok sam bio u braku... Uglavnom da ne duljim,..
Potpisujem sve napisano... (y) Samo se ja nisam ženio... 😂 Dvije debelo višegodišnje veze (u to doba isto neaktivan) i hrpa kava i "kava" ( ;) ) između... Trenutno ni nisam tamo aktivan već neko vrijeme, čini mi se da se godinama vrte tamo jedne te iste... I moram priznati da svaka im čast, gotovo su mi neshvatljivo uporne... 😁 Svatko traži "svoj komadić neba", netko nađe, netko ne...
 
Potpisujem sve napisano... (y) Samo se ja nisam ženio... 😂 Dvije debelo višegodišnje veze (u to doba isto neaktivan) i hrpa kava i "kava" ( ;) ) između... Trenutno ni nisam tamo aktivan već neko vrijeme, čini mi se da se godinama vrte tamo jedne te iste... I moram priznati da svaka im čast, gotovo su mi neshvatljivo uporne... 😁 Svatko traži "svoj komadić neba", netko nađe, netko ne...
Ja bio u Singapuru
 
Daleko najgora stranica za nesto naci ne samo u nas vec mislim u cijelom svijetu. Stranica za 5 ispod nule
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh