Lavov, 2018.
U Ukrajini sam bio poslovno, putovao sam avionom do Odesse, pa preko Kijeva do Lavova, a onda se vraćao nazad kroz Poljsku i Mađarsku autom. To mi je bilo jedno od dražih putovanja, probao sam masu cura u Ukrajini, Poljskoj i Mađarskoj, gdje je scena brutalno razvijena i da se naći stvarno svašta, ponude stvarno ne manjka. S obzirom na to da sam najzanimljivija iskustva imao u Lavovu, dijelim to s vama tu (a i tamo sam se najduže zadržao od svih gradova, bio sam 7-8 dana). Tko voli visoke i vitke, Ukrajinke su mu čista premija, stvarno zemlja prezgodnih žena. Mislim da će to potvrditi svatko tko je bio. Iznajmio sam veliki apartman u centru grada pa mi je bila savršena situacija za outcall. K tome sam bio nešto posebno napaljen, pa sam svaki dan probao barem jednu curu (a jedan dan čak njih tri, ali o tome kasnije). Bogu fala na izdašnim dnevnicama
Prvi dan sam se smjestio i partneri su me zvali van u restoran i na piće poslije. Dakle vratio sam se u apartman oko dva u noći prilično pijan, otvorio oglasnik, našao agenciju (ima dosta cura koje se mogu skupiti za male pare na ulici, ali to je ono... lutrija u najbolju ruku, a agencija ima puno i imaju široku lepezu cura) - fora je ta da se agenciji javiš preko Whatsappa i okvirno opišeš kakve cure tražiš, oni ti pošalju slike cura koje rade tu noć, ti odabereš jednu ili više i daš adresu. Za cca 20 minuta ti ispred stana dolazi džip iz kojeg iskače 5 cura, biraš koju vodiš sa sobom (ili više njih) i to je to. Kad uđete u stan, daš joj odmah pare, ona potvrdi agenciji da je primila, i auto se vraća po nju za točno sat vremena. S obzirom na to da je sat vremena komplet negdje oko 250-350 hrvatskih vjeverica u protuvrijednosti (ovisi o agenciji, curi, željama, itd), nisam iskreno ni pitao nude li pola sata.
Te prve večeri naručim crnku, napomenem da je bitno da govori engleski - natucam ruski, ali rekoh ako se da nać neka s kojom mogu onako pijan razgovarati, bilo bi idealno. Taman se u tih dvadeset minuta prije dolaska malo rastrijeznim, popijem kavu, par mineralnih, pripremim stol, bocu votke, pivo i vino u frižideru, ako cura više voli nešto od toga. Za točno 20 min stiže poruka "tu smo". Siđem dolje, iz džipa ispadaju četiri vrhunske cure, sve jebeno izgledaju, ali jedna mi ima neki đavolji osmijeh kojim me odmah privukla. Rekoh daj nju, ostale se kupe nazad u džip, ona ide sa mnom unutra. Na ulasku u stan dajem joj pare za sat vremena, kaže mi da ne voli anal i da se nada da to nije problem, rekoh nema problema curo, nisam ni tražio anal, sasvim mi je dosta osnovno. Sjeli za stol, malo popričali, desetak minuta, popili čašicu dvije votke, pitam je hoćemo li u spavaću. Čim smo ušli unutra, skinula je neki kaput koji je imala na sebi, a ispod njega samo gaćice, halteri i grudnjak. Pita me da li da se skine ili da ostavi koji komad. Rekoh možeš se skinuti. Cura jako lijepa, mršava (nisam u Ukrajini vidio niti jednu debelu, pa čak ni puniju - osim jedne maserke-voditeljice salona - o njoj kasnije), čvrste male sise, čvrsto dupe, sportsko, sve na njoj prirodno i skladno, a takve najviše volim. Crna kosa i skroz blago kose oči. Pitam je odakle je, kaže Tadžikistan, ima puno cura otamo u Ukrajini, uglavnom rade ovako nešto. Ona ima malog klinca i radi ovo oko godinu dana, završava večernju školu za kozmetičarku ali ne zna hoće li to raditi jer je ovo, jebiga, ipak puno isplativije. Uglavnom, vodili smo tako dosta ugodan razgovor cijelo vrijeme. Onda smo krenuli na akciju, u početku maženje, ljubljenje, uvukla se u krevet pored mene, počela me sama maziti i ljubiti, pa masirati, i kad mi se kurac malo dignuo, navukla mi kondom i počela pušiti (cure preko agencija neće pušiti bez kondoma - može se doplatiti kod dosta njih vjerojatno, ali iskreno nisam htio pokušavati, SPB-i nisu zajebancija), radi to odlično, sporo, lagano, sve super, ali kako mi pušenje s gumicom i nije neka sreća inače, kažem joj "ne moraš to uopće, samo dođi gore k meni". Penje se na mene i kreće polako, klasični cowgirl, pa reverse cowgirl, sve polako i onako, po PS-u
Kaže mi nakon desetak minuta skakutanja "sorry ja sam fakat umorna jel možemo promijeniti poziciju". Nema problema, kažem, okrećemo se, prvo klasični misionarski, ljubim joj vrat i uši, pa joj dižem noge na ramena - ima mala na bedrima i podlakticama tetovažu tako da kad joj držiš noge rukama dok je jebeš, izgleda kao poklon (one mašnice, je li). Nakon nekih pola sata seksa, a već nije ostalo puno vremena (iako mi je bilo dosta teško svršiti, previše alkohola taj dan), rekoh okreni se na doggy. Svršio za par minuta, baš se lijepo zadovoljio, kad smo završili, ostalo nam je još pet-šest minuta prije nego ovaj dođe po nju, pitam je je li za još jednu votku. Kaže rado bi se otuširala ali ne zna stigne li. Kaže da pričekam malo, zove lika iz agencije, pita za minutu je li mi okej da ostane još pola sata, rekoh nema problema. Otuširala se kod mene, popili još čašicu dvije, pričali malo o životu, svemu. Na kraju kaže "eto, baš mi je ugodno bilo, ako me budeš tražio, radim od 11 do 4 ujutro".
Sve u svemu, jedno od boljih, korektnijih i konkretnijih iskustava. Cura je sve odradila perfektno profesionalno, a istovremeno je ostavila dojam kao da je sve ful prirodno i kao da se znamo sto godina. Jedino kaj mi je bilo ful žao što je narednih dana nikako nisam mogao dobiti - tražio sam je još dvije večeri, ali je obje večeri već bila zauzeta kad sam zvao :/ Čak sam, kad sam se vratio u Lavov iduće godine, pitao u toj agenciji opet za nju, ali rekli su mi da ne radi više za njih i da ne znaju gdje sad radi :/. To mi je bilo baš šteta, jer mi je cura ostavila jedan od najboljih dojmova općenito. I sve to, ako se dobro sjećam, sam platio nekih 270 hrvatskih vjeverica.
Sve u svemu, pun pogodak za prvu večer, a i otvorila mi je apetit za sljedećih par dana
Možda da šaljemo lokalnu ponudu na neko doškolovanje u Ukrajinu?