Incest

Ja sam izgubio nevinost sa tetkom, a to mi je i dan danas najlepse seksualno iskustvo koje sam imao u zivotu, nikada nikome nisam pricao o tome i mislim da je ovo odlican trenutak da napokon glasno izgovorim ono sto godinama krijem od okoline, jer me je naravno oduvek bila sramota da o tome govorim zbog raznih predrasuda. Izvinjavam se ako bude malo opsirno, ali jednostavno moram ovo za izbacim iz sebe, posto ovde mogu biti anoniman i sigurno me niko nece prepoznati, dolazim iz susedne zemlje, a tetka se odavno preselila na drugi kontinent i nismo vise u stalnom kontaktu, ali i dalje povremeno mastam o njoj.

Ja sam iz Beograda, a ona se jos kao mlada udala i preselila u Crnu Goru, pa smo svako leto odlazili porodicno dole kod nje i tamo sam provodio svaki letnji raspust tokom osnovne i srednje skole, iako je starija od mene 25 godina, prema meni se stalno ophodila kao da mi je starija sestra, pa sam je vremenom sve vise i vise tako dozivljavao. Secam se da sam prvi put osetio nesto prema njoj kada sam imao oko 12 godina, tada je vec poceo da me drma pubertet i otkrio sam cari masturbiranja, pa mi se tog leta cesto dizao kurac sam od sebe kad god bih je video u kupacem ili kada bi po kuci bila slobodnije obucena zbog velikih vrucina. Naravno bilo me je sramota i kad god bih ga drkao, trudio bih se da zamisljam nekoga drugog, ali malo po malo tetkino lice i telo bi mi bilo u glavi i bas tada bi izletela kapljica ili dve koju su moja jaja tada proizvodila. Sledeceg leta ista prica, cim vidim tetku u malo provokativnijem izdanju, odmah trcim u kupatilo da ga izdrkam, vise nisam obmanjivao samog sebe da me tetka seksualno ne privlaci, cak sam pokusao vise puta na kvarno da je vidim kad se presvlaci ili tusira, ali nisam uspeo u tome, medjutim uspeo sam u par navrata da se dokopam njenih gacica preturajuci po korpi za prljav ves i naravno da sam ih mirisao koliko sam mogao, mada su uvek mirisale veoma cisto, iskreno nisam osetio miris njene picke.

A onda dolazi najdraze leto u mom zivotu, imao sam punih 14 godina, a tetka je imala 39, bila je sveze razvedena, nikada nije imala decu jer nije mogla da zatrudni, a to je i bio jedan od razloga zasto se rastala od tadasnjeg muza, ostala je da zivi u Crnoj Gori, pa smo opet porodicno dosli da provedemo celo leto. Mene je tada toliko drmao pubertet da sam samo o seksu razmisljao, ali nisam uspevao da izgubim nevinost, jer nijedna drugarica iz skole nije davala nista vise od ljubljenja, cak ni pusenje ili drkanje, a ja sam golu zenu tada video samo u porno filmovima i casopisima. Secam se kada smo dosli kod tetke, rekla mi je da sam bas porastao i da me sigurno sve devojcice u Beogradu jure, a ja sam joj rekao da nijedna nije lepa kao ona, to mi je nekako neplanirano izletelo iz usta, ali joj je ocigledno dosta znacilo u tom trenutku.

Prvih nekoliko dana se nista znacajnije nije desavalo, a onda smo jedno vece tetka i ja sedeli zajedno u dnevnoj sobi i gledali neki film i naravno krenula je neka erotska scena, ja onako sramezljiv u tom trenutku nisam znao sta da radim i brzo odem do kupatila, nisam otisao da ga drkam, vec sam se uspanicio i otisao sam na par minuta dok ne prodje scena, pa sam se vratio. Kad sam ponovo seo pored nje, tetka se smeskala i rekla mi je da sam propustio najbolji deo, ali da razume da decaci u tom uzrastu cesto idu u kupatilo. Tek tada me je bila jos veca sramota, ali sam onda jednostavno rekao kako i ja cesto to radim i da ne mogu da docekam da probam to sto smo videli na filmu. Nista, nastavila je da se smeska i nismo vise pricali na tu temu, naravno cim sam otisao na spavanje, izdrkao sam ga kao nikada do tada u zivotu.

Jos par dana se nista bitno nije desavalo, a onda opet jedno vece ostali mi sami uvece u dnevnoj sobi, nosila je neki kratak sorc i usku majicu na bretele, bas mi nije bilo svejedno kad god bih je malo bolje zagledao, gledali smo nesto na televiziji, a ona mi je odjednom uvalila stopala u krilo i rekla mi da ih malo izmasiram. Mislim da u zivotu do tada nisam dodirnuo zenska stopala, nisam cak ni razmisljao niti nesto zagledao zenska stopala, ali tada kada mi ih je stavila u krilo, primetio sam kako ima lepe prste i tabana, secam se da je imala crveni lak na noktima. Momentalno kako sam poceo da ih diram, kurac mi se tako digao da sam mislio da ce mi probiti bokserice, instiktivno sam joj malo podigao stopala da mi ne dodiruju medjunozje, jer me je bila sramota da slucajno ne oseti moju erekciju. U sobi nije bilo upaljeno svetlo, ali je svetlost dolazila od televizora, tako da je ona ipak videla da mi se dole nesto nabudzilo, polusao sam jednom rukom da kurac stavim izmedju stomaka i bokserica, ali mi se sorc upetljao, tako da nisam uspeo. Tetka se samo smeskala i rekla mi je da nastavim da joj masiram stopala, ja nisam bas najbolje znao sta radim, ali sam ih trljao i mazio i toliko sam se uzbudio dam sam odjednom otrcao do kupatila i naravno izdrkao ga kao nenormalan. Kad sam se vratio, tetka mi je rekla da nisam zavrsio sa masazom i opet mi je uvalila stopala u krilo, naravno opet sam krenuo da ih masiram i bukvalno mi se opet momentalno digao, nastavio sam da ih mazim jos par minuta i pokusao dam da ustanem i odem do kupatila, medjutim tetka me je nogama zagradila i rekla mi je da se ne pomeram. A onda je stopalima krenula da mi trlja kurac i jaja preko bokserica i sorca, da bi zatim zavukla jedno stopalo ispod sorca i onda mi je samo preko bokserica trljala kitu. Trebalo mi je mozda minut da svrsim i rekao sam da idem na spavanje, jednostavno uplasio sam se i nisam znao sta da radim, tetka se opet smeskala i stavila je svoj prst preko usta i rekla da je ovo nasa tajna.
 
Sutradan sve je bilo nekako normalno, tetka je bila maksimalno opustena i pravila se kao da se nista nije desilo, a ja sam u sebi goreo, znaci samo sam o njoj razmisljao i o njenim prelepim stopalima, mislim da sam ga pet puta izdrkao samo razmisljajuci o prethodnoj noci. Opet se nekih par dana nista nije desavalo, dok kad opet nismo ostali sami, tada sam joj rekao kako mi je ona noc bila nesto najlepse i kako bih voleo da to ponovimo, ona se nasmejala i pitala me jel zelim da mi pokaze nesto drugo, ali da to moramo da uradimo na drugom mestu. Pristao sam naravno i odvela me je do svoje sobe, opet je nosila neki kratak sorc i usku majicu na bretele, legla je na krevet, a meni je naredila da sednem na ivicu kreveta i da skinem bokserice. Meni je vec bio tvd kao stena, jedno stopalo mi je gurnula u usta, a drugim stopalom je krenula da mi gazi po kurcu i jajima, svrsio sam u roku od minuta, ali sam nastavio da joj ljubim i lizem ovo stopalo koje mi je bilo u ustima. Ubrzo mi se ponovo digao, tako da je ona drugim stopalom nastavila da mi ga drka i naravno nisam dugo izdrzao, po drugi put sam svrsio. Pitala mi je jel mi dosta ili mogu jos, meni je srce toliko ubrzano kucalo i opet sam se uspanicio, tako da sam rekao da idem na spavanje i otisao sam u svoju sobu.

Ponovo se nekoliko dana nista ne desava, ja sam bio toliko zbunjen da nisam mogao da definisem svoja osecanja, tu je bio naravno osecaj sramote i plasio sam se da radim nesto sto je zabranjeno, ali je tu bio i osecaj neverovatnog uzbudjenja i tetka mi nije izlazila iz glave, toliko sam poceo da je zelim i po ceo dan sam mastao sta bih joj sve radio, iako naravno i dalje sam bio nevin i pojma nisam imao sta raditi sa zenom. A onda dolazi dan kada se promenilo sve, nismo bili sami, vec smo svi zajedno vecerali, ali ja sam malo po malo zavirkivao ispod stola da vidim tetkina stopala, ona je to itekako primetila i nakon veceri mi rekla da kad svi odu na spavanje, da slobodno dodjem u njenu sobu. Znaci naredna tri sata su mi trajala kao tri godine, cekao sam i cekao, sve vreme mi je bio dignut, ali nisam hteo da drkam, a kad su napokon svi otisli u svoje sobe, sacekao sam jos malo i pravac u tetkinu sobu. Ona je nesto radila na laptopu i rekla mi je da se vratim za pola sata, ja sam otisao u dnevnu sobu, upalio televizor i listao kanale do besvesti, jer su mi misli bile potpuno odsutne i samo sam odbrojavao sekunde kada cu opet u tetkinu sobu.

Ulazim u sobu, a ona lezi na krevetu u tangama i brusu, naredila mi je da se skinem i da legnem pored nje, naravno vec sam bio na ivici vrhunca od samog pogleda na nju, tako da cim je krenula da me dodiruje po telu, vec sam bio gotov. Pocela je da mi ga drka i ubrzo sam svrsio, izvadila je maramice iz fioke i obrisala mi je spermu s kurca, jaja i stomaka. Potom je spustila glavu i pocela da mi ga pusi, to je bio toliko cudan osecaj, da mi se u prvi mah nije toliko svideo, osecao sam stezanje i bol na glavicu, ali mi je urzo to preraslo u izuzetno lep osecaj i poceo sa da uzivam, a nakon par minuta upozorio sam je da cu svrsiti, a ona je samo nastavila dalje dok joj nisam svrsio u usta. Progutala je sve i potom mi olizala kurac i jaja, da bi mi potom naredila da sam ja nju malo dodirujem i ljubim po telu, a i dalje je na sebi imala tange i brus. Ja sam poceo dosta nespretno da je mazim i da je ljubim po vratu, potom sam poceo da joj diram sise, da bi ona zatim skinula brus i tada sam prvi put video uzivo zenske bradavice, bile su bas tvrde i nisam znao kako da im pristupim, malo sam kao grickao, pa lizao, bilo mi je dosta cudno, ali je kurac poceo opet da mi se dize. Nakon toga, gurnula mi je glavu na dole i krenuo sam da joj lizem stomak i pupak, pa mi je opet blago gurnula glavu na dole i rasirila je noge, tada sam poceo da je lizem preko tangi, u ustima mi je bio samo ukus pamuka, ali sam lizao i lizao, dok je ona blago stenjala i uzdisala, da bi mi zatim naredila da joj skinem gacice. To sam uradio, ali kako sam ih joj skunuo, tako su mi njena stopala bila na dohvat ruke, pa sam momentalno poceo da ih lizem i da joj sisam prste, opet je imala crveni lak na noktima. Medjutim, brzo me je vratila gore, rasirila je noge i naredila mi je da joj lizem picku, u tom trenutku sam bio izgubljeniji nego ikada, prvi put uzivo vidim picku, tu je na par centimetara od mene, nije kao u filmovima i casopisima, deluje mi mnogo vece i mesnatije, ne znam odakle da pocnem, zbunjuju me usmine i klitoris, ali nekako krecem da radim jezikom, idem gore i dole, pa malo levo i desno, inace tetka je skroz obrijana i jednom rukom pocinje da mi pomera glavu onako kako ona zeli da je lizem, ja i dalje nespretno jezikom pokusavam da istrazim celu povrsinu, to je trajalo svega par minuta, ali sam imao osecaj da traje satima, svidelo mi se i picka joj je bila sve vlaznija i vlaznija, da bi mi na kraju rekla da joj gurnem kurac unutra. Pokusao sam prvo sam, ali je bilo nedovoljno jako, da bi ga zatim ona svojom rukom ugurala unutra, e to je bio osecaj koji se ne moze opisati, pusenje i lizanje picke nije bilo ni blizu tako dobro kao osecaj kada sam ugurao kurac u tetkinu picku, naravno i dalje je to bilo veoma nespretno s moje strane, sve se to desavalo u misionarskoj pozi, ona mi je rukama stiskala guzove i pribijala me je ka njoj da je sto jace jebem, stopala su joj bila na mojim ramenima, mozda je sve ukupno jebanje trajalo tri minuta, da bih zatim ponovo svrsio i napunio sam joj picku spermom. Zatim smo ostali u toj pozi jos neko vreme, bili smo zagrljeni, mazila me je po kosi, a meni je srce toliko ubrzano kucalo da sam mislio da cu dobiti srcani udar. Ona je posle otisla da se istusira, a ja sam otisao u moju sobu, nisam hteo da se kupam, jer sam hteo da celu noc mirisem na nju, kad sam se ujutru probudio, opet sam ga izdrkao. Tokom tog leta, jos nekoliko puta smo imali seks, svaki put je bio duzi i duzi, pokazivala mi je razne poze, naucila me je kako pravilno da lizem picku, takodje sam joj redovno lizao i cmar, nismo imali analni seks, ali smo ovaj obicni uvek upraznjavali bez kondoma, tetka ionako nije mogla da zatrudni, tako da nije bilo rizika sto se toga tice, najvise sam voleo da joj svrsavam u picku, ali sam je prskao i po ostalim delovima tela, mislim da joj je bas imponovalo koliko sam se lozio na nju, gledao sam je kao boginju i bez obzira sto sam sigurno bio nespretan u pocetku, vremenom sam je jebao onako kako me je naucila da treba.

Sledecih nekoliko godina i dalje smo svakog leta odlazili kod tetke, ona i ja smo u svakoj mogucoj prilici kad smo mogli nesto radili, da li nesto u vezi njenih stopala, da li pusenje i lizanje, da li jebanje, ali te tinejdzerske godine su mi bile ubedljivo najlepse u zivotu, da sam tada umro, imao bih veliki osmeh na licu, nista drugo mi nije trebalo. Nazalost, kad sam poceo da studiram, tada se tetka udala za nekog ruskog biznismena koji je imao brojne nekretnine na crnogorskom primorju i ubrzo su se preselili u inostranstvo, prvo u Rusiju, a od pre par godina su u Americi, ja sam nakon nje imao dosta uspeha sa raznim devojkama, uglavnom mojih godina ili mladjih od mene, volim da odlazim i kod prodavacica ljubavi, ali nijedna od njih ne moze da se poredi s onim sto mi je tetka pruzila u tinejdzerskim danima.

Izvinite ako je ovo predugacku, jednostavno morao sam sve da izbacim iz sebe, znam da se ovo za vecinu ljudi sramota, nikada nikome ovo ne bih mogao uzivo da ispricam, ali mi je mnogo lakse sto makar ovako to mogu da kazem, a za kraj, evo nekoliko slika kako je tetka izgledala tih dana, inace je imala frizerski salon i fino je zaradjivala nakon razvoda , a sada vise ne mora nista da radi, posto se bogato udala :)


 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh