Incest

Svasta a nista na kraju .Ja sam prvi put vidio svoju jednu rodicu tek sa 15 godina prvi put jer daleko zivi od nas.Fizicki mi se odmah svidjela kada sam ju prvi put vidio, bila je luda ,hiperaktivna i kratkog fitilja.Otvorena je jako bila sto se tice seks tema i pricala meni i ukucanima dok smo mi zatvoreni po tom pitanju.Govorila je da je seks ispunjava sa njezinim sada vec bivsim deckom kako njegovu kitu treba staviti u muzej.Cak je i procjenila koliki bi mogao biti moj i pogodila je ,kaze ona vidi kroz gaće.Starija je od mene 10 godina i dan danas izgleda kao da joj je 25.Pa jednog dana igrali smo se hrvanja.Ona je mene gušila i stajala iza mene,ja sam pao na trosjed, a onda nekako nogama iscupao a ona je pala ispred mene naslonje onako doggypozi ,uhvatio sam ju za bokove rukama,siguran sam da je htjela,a i ja cini mi se da me je minut cekala da napravim nesto,ja sam ju klepno rukom diži se i tek nakon 5 sekundi se diže a majka otisla u trgovinu.Ne znam koliko je proslo od toga, ali jednog dana sjedio sam ispred TV a ,skupio sam noge a ona je u prolazu samo sjela na moja koljena,ja sam ju privukao prema kiti i rekao past ces,iako mi kita nije bila tvrda pokusao sam ju na kitu privuc,opirala se a onda sama guzom sjela na moju kitu,i govorila gdje je ,a ja sam osjecu samo njezinu tezinu guze na sebi ,a onda sam nekako poceo kurcem upirat u njezinu guzu silom i nije vise pitala gdje je.Posto sam budala rekao sam joj da se digne, a ona je rekla ima ima tu nesto osjetila sam ja,a zatim mi je rekla kako Ce plesati guzom kada bude vidjela moje prijatelje u disku.Uvijek sam je zajebavo sto se seksa tice,cak je uocila kap osusene sperme na mom sorcu i rekla to si se ti malo poigrao.Izlazila iz wc-a gola ispred mene a nista se nije dogodilo jer eto ja sam sramežljiv bio i nisam se usudio bilo sta

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh