SeremSeNaPO
Member
Nekada davno, dok još nije bilo interneta, jedan dobar dio kurvi su bile uličarke.
Zanima me ima li kakva zgodna uličarka u hrvatistanskim gradovima?
Zanima me ima li kakva zgodna uličarka u hrvatistanskim gradovima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda glupo pitanje ali stvarno me zanima...kako prepoznati uličarku i biti siguran da to nije neka cura koja se tamo slučajno našla? I u koje doba dana ih mogu tamo naći? Pretpostavljam po noći ali bar da znam neko okvirno vrijeme.zgodna ne, uličarka da
centar zg-gajeva, vlaška, h2o...
da se naletit
Glupost. I kaj ako nije? Lijepo pitam čovjeka na koji način ih mogu prepoznati bez direktnog pitanja.Najbolje da ju pitas jel ulicarka
da prije 20 godina, a zadnje su bile prije 10 na Marulićevom trguzgodna ne, uličarka da
centar zg-gajeva, vlaška, h2o...
da se naletit
kurvanjski obucenaMožda glupo pitanje ali stvarno me zanima...kako prepoznati uličarku i biti siguran da to nije neka cura koja se tamo slučajno našla? I u koje doba dana ih mogu tamo naći? Pretpostavljam po noći ali bar da znam neko okvirno vrijeme.
Treba oko 1h ako se ne varam od sredanaca do novake Sto si 1h slušao filozofije?Zadnji puta sam ulicarkuu Hr vidio i vozio ..tamo 2016g.
Ona plava baba sto je operirala na Plitvicama ..
Pokupioje kod Sredanaca na autoputu ,stopirala..
Kod novske je izbacio van jer je previse pametovala ..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|