Muzic1997.
New member
Pozdrav. Meni je 26 godina i imam zarucnicu od 25. Zivimo skupa vec 3 godine, slazemo se super a seksualni zivot je na visokoj razini. Ona nije imala nikog prije mene(znam da je istina) i kad je pitam da li je ikad smatrala nekoga jako privlacnim, kaze da nije nikada. Taj dio je izlagala ali ne mogu joj zamjeriti. Vrlo vjerojatno se bojala da cu biti ljut, sto je besmislica, pogotovo s obzirom na moju fantaziju. Kako znam? Nije bas najmoralnije al ko je bez grijeha nek prvi baci kamen. Bio sam znatizeljan i pretrazivao njene poruke na starom mobu i skuzio da je za vise momaka komentirala sa frendicom "ufff kako su dobri". Cak je za crnce napisala "meni su oni toppp". Od tih poruka mi se promijenila moja percepcija nje od konzervativne i nevine cure do cure koja je jako seksualna. Nikog nije imala jer je jako jako sramezljiva i povucena ali po ovome se vidi da je imala ogromne fantazije.
Sada cesto zamisljam kako uzima stvari u svoje ruke i trazi sama zadovoljstvo s momcima koji su joj napeti. Ne zamisljam da gledam sam cin nego da ga ona odvede u našu sobu i izjebe ga dok sam ja u dnevnom boravku spremajuci kafu za nju. Kad zadovolji svoje potrebe sa dominantnijim muskarcem, on bez rijeci ode(ipak je samo kurac) i ja joj donosim kafu u krevet i dobro je izmasiram te je izgrlim govoreci joj da mi je vise seksi nego ikad. Stvarnost je da ovo nebi nikad htio provesti u djelu, treba znati razliku fantazije i stvarnoga. No, da mi je skor najdraza fantazija, jest. Iko sa sličnim fantazijama ovdje?
Sada cesto zamisljam kako uzima stvari u svoje ruke i trazi sama zadovoljstvo s momcima koji su joj napeti. Ne zamisljam da gledam sam cin nego da ga ona odvede u našu sobu i izjebe ga dok sam ja u dnevnom boravku spremajuci kafu za nju. Kad zadovolji svoje potrebe sa dominantnijim muskarcem, on bez rijeci ode(ipak je samo kurac) i ja joj donosim kafu u krevet i dobro je izmasiram te je izgrlim govoreci joj da mi je vise seksi nego ikad. Stvarnost je da ovo nebi nikad htio provesti u djelu, treba znati razliku fantazije i stvarnoga. No, da mi je skor najdraza fantazija, jest. Iko sa sličnim fantazijama ovdje?