Higijena i tuširanje

Pa što od tog dnevnog rituala praviš filozofiju. I u ovom tekstu na koji se pozivaš piše " svakodnevno tuširanje MOŽDA nam ipak nije potrebno"
Svaki dan sam na bazenu ili teretani, a kad idem u saunu - nema potrebe ni komentirati, i meni je normalno da se svaki dan tuširam, ljeti i po više puta. Što se tiče suhoće kože, normalno da postoje kreme i mlijeka za hidrataciju, pa i kad ne ideš svaki dan pod tuš, koža se, posebno preko zime, pojačano isušuje i potrebno ju je hidratizirati.
Ali i o tome, kao i o kurvama, svatko od nas ima svoje mišljenje i ne moramo se slagati. Ti imaš svoj stil življenja a ja svoj, i dok tvoj "miris" ne smeta drugima nitko nema pravo te osuđivati.

Pa što od tog dnevnog rituala praviš filozofiju. I u ovom tekstu na koji se pozivaš piše " svakodnevno tuširanje MOŽDA nam ipak nije potrebno"
Svaki dan sam na bazenu ili teretani, a kad idem u saunu - nema potrebe ni komentirati, i meni je normalno da se svaki dan tuširam, ljeti i po više puta. Što se tiče suhoće kože, normalno da postoje kreme i mlijeka za hidrataciju, pa i kad ne ideš svaki dan pod tuš, koža se, posebno preko zime, pojačano isušuje i potrebno ju je hidratizirati.
Ali i o tome, kao i o kurvama, svatko od nas ima svoje mišljenje i ne moramo se slagati. Ti imaš svoj stil življenja a ja svoj, i dok tvoj "miris" ne smeta drugima nitko nema pravo te osuđivati.
Tuširam se i ja svaki put kad se oznojim nakon teretane ili kad su vrućine tijekom ljeta. Ne pravim ja filozofiju nego si se ti i još dvoje uhvatili te moje rečenice kao pijani plota. Ja nisam svaki dan u sauni ili teretani. Životni stilovi su drukčiji. Ako ne vodim pretjerano intenzivan život nema potrebe da se svaki dan tuširam nego kako piše u članku. Naravno svakodnevno koristim i dezodorans.

Mislim da kako god se okrene, bitno je istaknuti da moras biti svježe otusiran prije fuka, proslo 1/2 dana, bila zima ili ne je nebitno

Ne mogu zamislit da se uznojim a isti dan ne otuširam. Zimi se uznojit a ne otuširat vodi lakše ka prehladi, a ljeti se usmrdiš boli glava. Isto tako moram reć da stvarno nema potrebe za tuširanjem ako se recimo cijeli dan provede doma bez fizičke aktivnosti i znoja. Što se tiče sexa i prije i poslije obavezno.

Vezano za higijenu alatke, obrezan sam prošle godine iz zdravstvenih razloga pa mogu iskomentirat situaciju prije i poslije obrezivanja. Dok sam imao kožicu dosta prije mi se javljao neugodan miris nego sad. Puno je lakše održavanje higijene jer nemaš kaj prevlačit i natezat da obaviš pranje. Kad sam bio mlađi znao sam se otuširat bez da sam oprao dio alatke ispod kožice, pa to je znao bit smrad koji se ni ne može opisat haha. Siguran sam da takvih debila ima dosta danas i među "zrelijima", jedan od dobrih razloga zašto kurave traže tuširanje na licu mjesta.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh