Hetero-gey pusenje

• Začetnik teme Začetnik teme Mrvac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Velis postoji nekoliko tipova ljudi tu. Ajmo se posluzit tvojom prvom porukom i izvuci koji tipovi su pak to:
1. Ruzni i nazadni - jedini nacin za vidit picku im je platit kurvu ( zato ti naprednjak planiras platit transica ili pedera, al s kamagrom, kako velis )
2. Izraziti hetero likovi koji ne mogu zadovoljiti svoje zene pa im zene predlazu TS , ffm, mmf, swing ( pajdo moj radi toga sto si los jebac jadna zena ti jos samo s magaretom nije legla )
3. Oni kojima prijatelji puse kurac ( nadam se da ti brada nije iziritirala glavic )
4. Oni koji daju zeni da pusi drugom i uzbude se toliko da uzmu tu tudju kitu i guraju je majci svoje sadasnje ili buduce djece u usta )

Sine, podbacio si kao muskarac. Nisi podbacio ni kao srbin, hrvat, bosnjak i ne znam sta, nego kao muskarac. Sutra ce ti sin vidit kakva mu je picka caca i on ce tudje kurceve pusit. Kcer ce ti vidit majku koja se zandara okolo, bit ce ista. To nije uvreda, ne govorim iz zle namjere, to je fakt, duhovni zakon, karma, kako zelis. Izdao si sebe, cijelu svoju krvnu lozu si izdao.
Jasno mi je da kao takav mlakonja imas potrebu iza no name profila na ovakvim siteovima stvarat publiku, pokusavat uspostavit autoritet nad nekim, ali sine, napravi koji sklek, upisi sport, idi u vojsku, ma idi u picku materinu samo se trgni. Ti si musko, lovac, provider, nije ti dana uloga lidera da bi ti drugi tocali cune u zeni dok im ti masiras jaja.

Bolujes od ozbiljne bolesti, necu ti vise odgovarati na poruke jer ne treba cipelarit nekog tko je na podu.

Ajde dovidjenja, i prestani cuclat tudje kite, pujjj kaka
I prijatelju - nije mene žena ostavila da mi filozofiraš o podbacivanju kao muškarac 😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh