Svakome normalnom tko je malo pratio ovaj forum je više nego jasno da je 90% populacije tu ili ružno ili nazadno. Mislim zato i jesu tu te iz istog razloga i moraju koristiti usluge prostitutki. I amen.
Očekivati od te "mase" da razumiju seksualnost šta antropološki šta povijesno pa sukladno tome razrade neko dublje mišljenje o temi u koju ulaze - pa otprilike kao zlatnoj ribici u akvariju kupiti brdski bicikl za rođendan.
Izraziti sam hetero i muškarci me ne privlače iako je jedna od ženinih fantazija TS s kojim bi voljela probati sve. I ta priča bi mi (nakon FFM, MMF, swinga te ostalih isprobanih varijanti) možda jednom mogla i proći. No još se u mislima navikavam na tu ideju.
Ali npr, za jednog MMF sa dobrim frendom u kojem mu je ona za vrijeme "klinča" ponudila moju kitu te ju je isti uzeo u usta - mogu reći da mi nije bilo nimalo loše.
Neočekivano, neplanirano, spontano.
I svidjelo mi se jer je bilo drugačije.
Bili smo u "trenutku".
Da li bi ponovio - da.
Njemu je slijedeći dan bilo bed i krenuo je s nekim objašnjavanjem da on nije takav tip itd itd ali zaustavio sam ga prije nego je situacija postala još neugodnija.
"Zauzvrat" sam mu kod slijedećeg threesoma uhvatio kitu i držao je dok mu je žena pušila.
Ali svejedno ne razmišljam o drugim muškarcima niti se smatram geyom. I kako sam i rekao ženi - možemo ići na TS-a ili čistog gey-a (iako oni neće ni čuti da je žena pored i gleda ih) da mi puši dok ona gleda ali sumnjam da će priča proći bez kamagre.
Tako da vi (iz 90% mase) ne serite o nečemu šta ne znate i ne razumijete.
Prvenstveno zato jer će žene dati pičke i najružnijem ako se uz njega ugodno i zanimljivo osjećaju.
U prijevodu - sami ste si krivi što ste jadni i ne jebete.