Osobno sam hetero, al počelo me paliti i želio bi probati se poigrati sa muškim, drkanje i pušenje čak više iz radoznalostiAko je netko za obostrano pušenje, nek se javi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osobno sam hetero, al počelo me paliti i želio bi probati se poigrati sa muškim, drkanje i pušenje čak više iz radoznalostiAko je netko za obostrano pušenje, nek se javi.
Probaj ga ugurat u labrnju i nekmai svrši u grlo.Ak nisi hrabar razvali si najdonja 2 rebra lijevo i desno ko marlyn manson pa si ga sam posaugaj.Vjerovatno si mlad jako pa voliš probat svašta.Imam ti ja frenda koji bi ga stavio bilo gdje.Ak si radoznao dam ti broj njegovJa sam hetero i bas da me pale muški i ne, al pali me goli muški odnosno kita, i počelo me privlačiti da s nekim probam drkati, čak ono jedan drugome, i možda i oralno iz znatiželje,e jbg svako ima svoje mišljenje a možda čak neko obostrano![]()
Zna sam da i u tebi gay čući.Mili te nabije na kurac![]()
Bisexualci jebu bolje i vise picaka od mene i tebe skupa.Prema tome….Hetero-gay pušenje ne postoji.
Postoji samo gay-gay pušenje. Tak koji pristane na takvo što nije hetero.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|