Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da si blize....Moja žena želi gledati kako nekome pušim i da mi svrši u usta, pošaljite poruku tko bi htio, možda se dogovorimo![]()
Kolko godina imate ti i prijateljJucer obavio svoje "tjedno" pusenje, 2 sata nakon izlaska mi je jos glavic pulsirao, ni jedna zenska ga ne obradi kao sto moze gay muskarac
Ja 44 on mislim 39. Imao oglas na netu i ja se javioKolko godina imate ti i prijatelj
Da sam blize odmah bi danas dosaoVrlo rado diskretno popusim hetero /znatizeljnom liku , mogu se srediti i kao curica . Iz Koprivnice sam i imam 22 godine .
Kakve su toNikad mi ga muški nije pušija, kad bi osobno nekome dopustija to mora bit neki feminizirani muškarac da "baca" na žensko, ne može bit baš klasični muškarac to me ne privlači, hetero sam ali isto tako sam otvoren za razno razne egzibicije
Ostali muškarci kakva su vam iskustva da vas oralno zadovolji drugi muškarac?
Ostavljam link svoje kurčine pa ako ima zainteresiranih, ko voli nek izvoli
![]()
Namazi antibiotsku kremu,imas gljiviceNikad mi ga muški nije pušija, kad bi osobno nekome dopustija to mora bit neki feminizirani muškarac da "baca" na žensko, ne može bit baš klasični muškarac to me ne privlači, hetero sam ali isto tako sam otvoren za razno razne egzibicije
Ostali muškarci kakva su vam iskustva da vas oralno zadovolji drugi muškarac?
Ostavljam link svoje kurčine pa ako ima zainteresiranih, ko voli nek izvoli
![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|