Hetero-gey pusenje

• Začetnik teme Začetnik teme Mrvac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mrvac

Member
Jel ko kad dao nekom geyu da mu popusi kakav je osjećaj iskustva itd,znači samo pusenje nikaj drugo

Jel ko kad dao nekom geyu da mu popusi kakav je osjećaj iskustva itd,znači samo pusenje nikaj drugo
Ja, nisam gay i uopce me ne privlace muskarci ali kad prifali a nema zenske na vidiku javim se jednom gay mladicu koj me trenutno olaksa, oralno naravno nista sex
Dodjem kod njega, spustim hlace, podudla ga, proguta i odem
Osjecaj nista narocito, u tom trenutku mi dobro dodje

Zavalis se udobno, zatvoris oci i pustis ga da radi...
Musko zna jako dobro obaviti posao, plus sve fino u usta i nemas brige. Nemas potrebe za pricom prije ni poslije, oboje ste dobili sto ste trazili

Dajte ljudi uozbiljite se to NE POSTOJI ne mozes pusit kurac i to nazvat hetero gay pusenje ako to nekog privlaci taj je gay i gotovo kakav hetero gay

Ja sam recimo doma solo danas . Žena na putu. Zagreb Istok . Ima li netko da bi se poigrao sa mojim . Nisam gay , ali volim sve probati. Ako je taj diskretan. Zanima me ako je mršav . Eto . Poruka i može odmah ako je ok sve.

Meni se na nekom chatu na smokvi javio lik i kaze da bi mi ga rado popusio, kaze vidim tu smo u blizini. Naravno da ne...nakon nekog vremena i jos poruka sam ga pitao kako bi to izveo, kaze dodjes, spustis hlace odmah i ja ti ga popusim i ti odes. Bez price bez drame samo cisto dudlanje, i prihvatio sam. Dosao kod njega, odradio i ja sam otisao, sad kad mi dodje a nemam neku zensku u blizini javim se ovom i fino se ispraznim

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh