Dejan mazohist
Member
Sloboda govora, Imas neki problem u vezi toga ?Neka si ti nama iznio svoje mišljenje koje nitko nije tražio i to u temi koja te eto ne zanima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sloboda govora, Imas neki problem u vezi toga ?Neka si ti nama iznio svoje mišljenje koje nitko nije tražio i to u temi koja te eto ne zanima
Imam ja ...Sloboda govora, Imas neki problem u vezi toga ?
- a ti voliš da te neko dominira jer nemaš kompleks niže vrijednostiVolim lipe Domine a ne stare babe....Vi ih jebeste sto su jeftine I sto su recimo ruzne, posto imate komplekse niske vrijednosti..To je istina I nista drugo...
Ja,odlicna vrh pusenje ja imam debelog i dugackog pusi za 10,25 min nije stajala i onda finale u ustaJel tko uspio dogovoriti s Ankicom u zadnje vrijeme?
A koliko joj treba za kratki i tanki, a i mekan ko dušaJa,odlicna vrh pusenje ja imam debelog i dugackog pusi za 10,25 min nije stajala i onda finale u usta
eno vam je na badoo samo se ne zove Ibojka nego Ljubica hahhahahahahaahakao da je nestala sa Badooa vec neko vrijeme...
imaš neki drugi kontakt?
Odakle je ona?eno vam je na badoo samo se ne zove Ibojka nego Ljubica hahhahahahahaaha
Fetiši su fetiši pa ne sudimo lol. Al kaj je tak teško maknut se s kauča I negdi na pločicama se riješitBaba se upisala
![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|