Naravno da jesam ja nisam bio s tom osobom u fizičkom kontaktu dobio sam nalaz sa njezinim imenom i prezimenom od poznanika i na sreću da nisam ništa imo sa njomto nije uredu naravno, ali me zanima jeste se vi ikad testirali na išta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da jesam ja nisam bio s tom osobom u fizičkom kontaktu dobio sam nalaz sa njezinim imenom i prezimenom od poznanika i na sreću da nisam ništa imo sa njomto nije uredu naravno, ali me zanima jeste se vi ikad testirali na išta?
A od kud tom poznaniku njeni nalazi?Naravno da jesam ja nisam bio s tom osobom u fizičkom kontaktu dobio sam nalaz sa njezinim imenom i prezimenom od poznanika i na sreću da nisam ništa imo sa njom
A to je danas normala gospon to svi imajuDjevojka je zaražena hpv virusom![]()
Hahahaha salim se naravnoAko je to za tebe normalno samo naprijed frende
Djevojka je zaražena hpv virusom higijena čista nula...ako se ne želite zaraziti ne idite kod nje
Tvoje dokaze Đenita i nalaze od prije 3 godine zabij sebi u svoju bolesnu picku a mene se ostavi. Objavi moj nalaz od prije 2 mjeseca gdje sam zdrava potpuno a ti provjeri sebe i tvoju kćerku koja je na oglasu bila pod Ciara dali ste zdraveZnam imam dokaze
Neznam koga spominješ pod tim imenom nisam žensko da se razumijemo, ja sam tvoj nalaz dobio i imam crno na bijelo da si zaražena jer je moj frend bio kod tebe koga si sjebala za pare i istjerala iz stana ali otom potomTvoje dokaze Đenita i nalaze od prije 3 godine zabij sebi u svoju bolesnu picku a mene se ostavi. Objavi moj nalaz od prije 2 mjeseca gdje sam zdrava potpuno a ti provjeri sebe i tvoju kćerku koja je na oglasu bila pod Ciara dali ste zdrave
Smjesna si tko god bila Nela ili Đenita, ja svoj nalaz mogu javno na oglas objaviti da sam zdrava potpuno a ti vodi brigu o tome tko te jebe, tko te puni i čime si ti zaražena, kakva majka takva kćerNeznam koga spominješ pod tim imenom nisam žensko da se razumijemo, ja sam tvoj nalaz dobio i imam crno na bijelo da si zaražena jer je moj frend bio kod tebe koga si sjebala za pare i istjerala iz stana ali otom potom![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|