Gang bang

Puno puta se je dogovaralo i kao bilo je dogovoreno i kad sam došao na lokaciju nikoga nije bilo, ne vidim svrhu takvog dogovora,
Jedanput se je dogodilo da smo se dogovarali a ja budala reko da iznajmim sobu i iznajmio sam i onda opet nista
Treba se bolje organizirat, npr skupi se ekipa koju ovo zanima i koja je sposobna za tako nešto, razmjenimo brojeve, what's malo se dopisujemo da se ekipa upozna, izgradi se neko povjerenje, e onda se fino organizirat za tako nešto. To je moj prijedlog!

Puno puta se je dogovaralo i kao bilo je dogovoreno i kad sam došao na lokaciju nikoga nije bilo, ne vidim svrhu takvog dogovora,
Jedanput se je dogodilo da smo se dogovarali a ja budala reko da iznajmim sobu i iznajmio sam i onda opet nista
Sve kuzin brate, zato sam i reka kad se skupi par OZBILJNIH. Tako da mladji od 30 ne dolaze u obzir.

Treba se bolje organizirat, npr skupi se ekipa koju ovo zanima i koja je sposobna za tako nešto, razmjenimo brojeve, what's malo se dopisujemo da se ekipa upozna, izgradi se neko povjerenje, e onda se fino organizirat za tako nešto. To je moj prijedlog!
Potpisujen sve sta je Jebac reka. Dovoljno nas je 4-5. Napravit grupu na wapp, malo naseg klasicnog muskog preseransa, ko je bolji jebac, ciji je veci i te ostale pizdarije.
Obavezno je nac se na pivi i uzivo skupa izaberemo drocu koju zelimo. Ovo je obavezno da se ne dogodi ovo sta je Eleonore napisa, svi bi jebali, al ga niko ne bi stavia.

Pravim ja grupu za organizaciju..prvih 4 koji se jave,upadaju u grupu i poslije nema ulaska nikome!Niti ću ikome odgovoriti na poruku.To je sasvim dovoljno.
Ciljana skupina muškaraca je od 35-45!
+/- 2g
Zagreb i uža okolica isključivo!
Nakon što mi se privatno jave prva četvorica ovdje,šaljem im svoj Telegram račun,ili broj telefona,ili mail za Gchat.
Prijave kreću od sad,molim da se držite uvjeta.
Lp

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh