Hahahahahahahahah dada je vidite kako izgleda radije bi ulozili da ce istra bit prvak ove godine nego dat njoj 300 eura to slika i uzivo nema veze sa vezom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahahahahah dada je vidite kako izgleda radije bi ulozili da ce istra bit prvak ove godine nego dat njoj 300 eura to slika i uzivo nema veze sa vezom
sta je,pa nije valjda toliko losa?Iskustva?da je vidite kako izgleda radije bi ulozili da ce istra bit prvak ove godine nego dat njoj 300 eura to slika i uzivo nema veze sa vezom
pa kakva je onda?Uopce nije ahhahahahahahahahahah
pa mislim to nije moj tip niti malo slike i uzivo nisu iste ali aj dobro mozes pric priko toga.inace pristupacna je skroz nisan je kontaktira priko nicega nego san je vidija uzivo na ultri i neznan za price za naplacivanje itd ja san se pravija da je neznan i da nekoristim nikakve mreze.i koliko san mislija da ima iskustva jebe se 4/10 ono riba stil samo lezista je,pa nije valjda toliko losa?Iskustva?
Samo lezi i 200 eura uzme...nije ni ludapa mislim to nije moj tip niti malo slike i uzivo nisu iste ali aj dobro mozes pric priko toga.inace pristupacna je skroz nisan je kontaktira priko nicega nego san je vidija uzivo na ultri i neznan za price za naplacivanje itd ja san se pravija da je neznan i da nekoristim nikakve mreze.i koliko san mislija da ima iskustva jebe se 4/10 ono riba stil samo lezi
ma jedino uzima ako si mačan i pitas je priko"oglasa" ili cega vec uzivo da joj prides i ok si joj nebi ti uzela ona je luda oce se jebavat stalnoSamo lezi i 200 eura uzme...nije ni luda
Ma sve 5...ali ako se hoce stalno jebat, a samo lezi kako ti kazes. Nije mi to to, volim da i mene i zenske ima svudi... Pogotovo za 200 eura... Racunaj da je to nekome cetvrtina, nekome petina place, a odr u sat..ma jedino uzima ako si mačan i pitas je priko"oglasa" ili cega vec uzivo da joj prides i ok si joj nebi ti uzela ona je luda oce se jebavat stalno
kolika je razlika s slike onda?A da riba stil uvik lose
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|