Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prevara svima to odradi a kad uplatis onda se vise ne javi ili se izvlači sa nekim forama..obicna šlapaMa prevara,dogovorimo se za u sub u hotelu.
Ona veli da ju pokupim doma i sve ok dok ne pošalje por da joj pol uplatim na račun...
Prevara si najvećaovim putem vas molim da prestanite siriti lazne informacije o meni na ovoj stranici, citam i ne vjerujem, nađite si zivot!
Aha dada, to kazes ti koji si htio jebat a nisi mogo pa si toliko jadan da moras pljuvat i vrijeđat. Sram te moze bit iskreno idi radi nesto u zivotu umjesto sto tu seres po ljudima koje ne znas, bolje bi ti biloPrevara si najveća
VaraliceAha dada, to kazes ti koji si htio jebat a nisi mogo pa si toliko jadan da moras pljuvat i vrijeđat. Sram te moze bit iskreno idi radi nesto u zivotu umjesto sto tu seres po ljudima koje ne znas, bolje bi ti bilo
Za koliko cepas?ovim putem vas molim da prestanite siriti lazne informacije o meni na ovoj stranici, citam i ne vjerujem, nađite si zivot!
Sve je Suzana rekla o tebi i dala dokaze
Nemogu vjerovat na koju razinu se spustas, sta se ja uopce cudim, glavni posao u zivotu ti je spustanje i ponizavanje drugih, svaka ti dala decko dragi♀a sad odjebi od mene i da te vise nikad nisam cula da moje ime stavljau svoja prljava usta. Hvala
Nemojte tako Gabi je postena cura
Neces jebatNemojte tako Gabi je postena cura
Nemam namjeruNeces jebat
Nitko ni nije jer prevari ljude sa uplatamaNeces jebat
Tel: 064/677-677
|
|
|
|