Foot fetish

• Začetnik teme Začetnik teme petar69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Napisala je i sama objavu da joj život ide u drugom smjeru i da se trenutno time neće baviti, ako je našla dečka kao štzo kolega kaže onda je sve jasno, vjerujem da njemu možda ne odgovara taj stil života. Ja osobno vjerujem da ne bih imao ništa protiv, ali svakom svoje...

Jel Helena i dalje radi? Ako da, može mi netko poslat aktivni broj?

to ti je helenin oglas i broj , al neznam sta bi ti rekao ti rekao ako imas viska para mozes otici ja sam jednom bio cijena bila 150e , a pre 7 dana mislio opet ici al sam odustao jer sada trazi za pola sata ili sat od 250 do 300e, i to je njena cijena nece ona da spusti , a iskreno devojka ima savrseno telo i lepa stopala, a u licu je prosecna devojka nije neka vau ljepotica, voli da prica puno seansa traje jako kratko jer ona ti da da lizes stopala jedno 5 do 10 min sve kratko bude a uvodna prica upoznavanje cavrljanje traje i do 30min nakon sto joj polizes stopala dozvoli ti da sam svrsis i da se obuces i odes, e sad akcije puno nema sve je to premalo zaa te novce a iz godine u godinu ona dize tarifu u nebesa. Dobro je ne trazi bonove onaj ko bas zeli uzivo neka proba al imajte na umu ne smete je pipnuti samo stopala i da uzivo ce te tesko naci jer mnogo prevara ima mnoge druge ili drugi koji traze a bon su fake i prevaranti, za mene licno je ovo previse pogotovo za foot fetish jer npr u austriji se nadju studentice za 50e do 100 e koje ti dozvole da im uradis foot fetish i cak ti dozvole da ih pipnes po telu guzi.....
Kod nas na balkanu je sve naopako al dok je nas ludih bice cene i vece, moj savet je ako bas volite foot fetish pronadjite neku devojku i pitajte je da vam dozvoli te stvari jer uzivat cete bolje em ce te ustediti velike novce

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh