Foot fetish

• Začetnik teme Začetnik teme petar69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel to ova:

Loky , helena ...
Hm neznam bas , vise nije tako zgodna kao na slikama, figura joj nije tako skladna. Ima viska kila oko struka i guze, u faci je prosjecna, vrlo hladna i formalna, pomalo ima spooky stav, malo je lose , nema onu toplinu koju bi trebala imati . Svakako preskupa za ono sto pruza. Jos jedna u nizu zdrpi i brisi , u nasoj ponudi.

Loky , helena ...
Hm neznam bas , vise nije tako zgodna kao na slikama, figura joj nije tako skladna. Ima viska kila oko struka i guze, u faci je prosjecna, vrlo hladna i formalna, pomalo ima spooky stav, malo je lose , nema onu toplinu koju bi trebala imati . Svakako preskupa za ono sto pruza. Jos jedna u nizu zdrpi i brisi , u nasoj ponudi.
Dobro si opisao. Neki ljudi ovdje nisu objektivni. Ima tu puno ekipe koja nemaju iskustva sa ženama, pa ih je lako impresionirati 🙄 ta cura bi trebala vise brinuti o svom izgledu… za ono sto se predstavlja. Sjećam se prije nekoliko godina, bio sam kod dotične Helene i kaže ona: ,,poskupilo je i slatko vrhnje, a ja ga jako volim jesti, pa zato i moja usluga je skuplja’’😆

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh