Foot_lover
Member
Mene zanima mirisanje stopala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZainteresiranTko je zainteresiran, neka se javi, nudim jaaako dobro iskustvo![]()
Pozdrav.Za one ljubitelje dobrog mirisa nosenih zenskih stvari ( gacice, tangice, najlonke, samostojece, tenisice itd ) preporucam vam jednu mladu curu koja prodaje. Ima profil na Fetlifeu nick Anastasia31. Zbilja se potrudi oko nosenja i ima dobar miris, taman po Mischelinovim zvjezdicama![]()
Pozdrav.
Pokušao sam naći, ali pod tim nickom nisam uspio.
Steta sto profil nije azuriraniji
Nema veze, bitno da je aktivan!!Steta sto profil nije azuriraniji
Steta kaj neda osobno preuzmanje.
A jbg. Rijetko koja ce ti izac tak u susret radi diskrecijeSteta kaj neda osobno preuzmanje.
Loky , helena ...Jel to ova:
![]()
🔥Masaža 🔥
Slike su moje, dođi i uvjeri se 😘 Privatni prostor luksuzno uređeno, uredno, klimatizirano, čisto i dezinficirano!…www.oglasnik.hr
Dobro si opisao. Neki ljudi ovdje nisu objektivni. Ima tu puno ekipe koja nemaju iskustva sa ženama, pa ih je lako impresioniratiLoky , helena ...
Hm neznam bas , vise nije tako zgodna kao na slikama, figura joj nije tako skladna. Ima viska kila oko struka i guze, u faci je prosjecna, vrlo hladna i formalna, pomalo ima spooky stav, malo je lose , nema onu toplinu koju bi trebala imati . Svakako preskupa za ono sto pruza. Jos jedna u nizu zdrpi i brisi , u nasoj ponudi.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|