Zao mi je kaj su neki takvi, zbog toga nam je svima gore. Jer onda cure poput tebe budu demotivirane i odustanu, a kad bi bile barem upola ko ti, ovaj cijeli "sport" bio bio duplo ljepsi.sve ok ljudi, cesto sam citala ove vase razgovore i nebuloze ali bez prijavljivanja u forum, a sad mi je evo pukao film. izgubila sam volju za radom iskreno…. inace seanse ja ne radim vikendom al evo igrom slucaja sam dosla u Zagreb jer prijatelj ima free stan i dogovorim sa dva nova klijenta i nijedan mi ne dodje niti mi odgovori na mail razlog zasto nije dosao. ne razumijem kako bi ja trebala imati motivacije za dalje ili bilo koja djevojka koja se bavi s time….. dakle, od vas 40 na mailu ja filtriram i nađem 5 novih klijenata i sta se desi 2/5 krah bogtejebo!
bas sam bijesna evo oprostite, ali mrzim kada netko ne postuje moje vrijeme. jos ja ne uzimam jednog za drugim dakle ode mi cijeli dan bez veze… pogotovo ako me to netko trazi! a trazio me ovaj prvi klijent!!
ne znam da li cu dolaziti inace…. zbog takvih jebenih ljudi evo, primjer…bez pardona i bilo kakvog maila se ne pojave niti jave bilo kakav razlog zasto su sprijeceni doci. obojica!!! isti dan. pa kaj je to u redu? nije ni cudno da ne mozete naci curku koja se bavi time kad su pojedinci takvi!
iza ovog maila stvarno postoji zenska osoba. znam da postoje prevarantice ali evo takvo ponasanje me udaljilo i prije godinu i pol kada sam se bavila time da, luđak sam!! luda sam i mogu vam poslati mailove i skrin satati svaki razgovor s njima da vidite o cemu se radi. ja imam jednak fin i pristojan pristup prema svakome, zelim da to svi vide sada iz ovih mailova…. evo … kako da netko ima motivaciju opce se baviti time.
Bio sam nekad davno kod tebe i bilo je daleko najbolje i najopustenije druženje koje sam ikad imao.
Znam da ti vjerojatno nis ne znači ovaj moj komentar, ali ovo je više kao molba da ne postanes ko neke druge cure, nego da probas implementirat ovo kaj ti je footjoober rekao.
Sreteno dalje i nemoj prestat usrecivat druge sa svojim stopalima