Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ak mislis na ovu, ona ti je iz N.SadaZna li netko curu na instagramu prodaje slike stopala, navodno moguc i dogovor za FF? netko info moze i inboks
Ako ima koja iz Hr. bilo bi dobro da se saznaZna li netko curu na instagramu prodaje slike stopala, navodno moguc i dogovor za FF? netko info moze i inboks
Meni ne odgovara a poslao sam joj mail prije tjedan dana na lanaperekovic4@gmail.com . Imaš li neki drugi kontakt od nje?Mene nije trazila sliku, rekao sam joj da sam mlađi. Dogovorio je isao kroz 3 emaila odma sam dobio lokaciju tako da nije bilo tipkanja. Trazila je mozda malo previse doplatu za busenje koje je oke nista posebno. Ali FF je dosta jeftin bio tak da sve u svemu isplati se ako nista mlada i dobroh izgleda za razliku od baba na PO
Može li malo više informacija, ili neko iskustvo, ili recenzija o ovoj curi? Nisam nikada išao na FF sesiju, a ova deluje da ima vas lepa stopala. Zanima me kakav je s za dogovor, kakve su joj cene i da li nudi još nešto osim FF/FJ.Ak mislis na ovu, ona ti je iz N.Sada
Imaš broj na oglasu al neće se jebat samo plaze po tebi nedam pare za todali ima neko neki kontakt ako je aktivna ta famozna barbara i nicol
Da dogovorim sam sebi. Ne radi ništa. Session je sat vremena, 100€, gledaš joj, mirišeš i ližeš stopala i radi blažu dominaciju ako voliš. Mene od toga nista ne zanima, tako da ću preskočiti. Radi i video pozive i tu isto ništa spec ne radi.Može li malo više informacija, ili neko iskustvo, ili recenzija o ovoj curi? Nisam nikada išao na FF sesiju, a ova deluje da ima vas lepa stopala. Zanima me kakav je s za dogovor, kakve su joj cene i da li nudi još nešto osim FF/FJ.
Moze link ili nesto da se vidi koja je taDa dogovorim sam sebi. Ne radi ništa. Session je sat vremena, 100€, gledaš joj, mirišeš i ližeš stopala i radi blažu dominaciju ako voliš. Mene od toga nista ne zanima, tako da ću preskočiti. Radi i video pozive i tu isto ništa spec ne radi.
Meni ne odgovara na mail, prosli mjesec sam joj pisaoVeli cura iz Siska da ima oglas... ako neko zna gdije neka posalje link...
Kad ona nije bas komukativna na mailu...
Hvala
Pričao sam o onoj iz NS koju si ti pominjao nekolilo postova iznad.Moze link ili nesto da se vidi koja je ta
Radi u siskuDobro a jel ona u Sisku ili je samo iz Siska, a u ZG-u
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|