Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko godina imaš ako smijem pitati?Parovi koji traže parove ili mlade zgodne pojedince za druženje na plaži očito imaju malo žešći poremećaj. Gospodo, na fkk plaži uvijek bude parova i mlađih pojedinaca za akciju. Samo se pojavite na plaži i počnite se "igrati". Vrlo jednostavno.
Ne kužim te ništa...ups...samo mi odgovori ima ili nema ako si bio? Vrlo jednostavnoParovi koji traže parove ili mlade zgodne pojedince za druženje na plaži očito imaju malo žešći poremećaj. Gospodo, na fkk plaži uvijek bude parova i mlađih pojedinaca za akciju. Samo se pojavite na plaži i počnite se "igrati". Vrlo jednostavno.
Zašto te zanimaju godine? Ako te zanima iskustvo ono je ogromno po pitanju nudizma, a iskustvo nije stvar godina, već je stvar stanja. Nadam se da si uspio to shvatiti.Koliko godina imaš ako smijem pitati?
I otprilike - živoš li u gradu ili na selu?
Ima. Ajme majko, prestrašno.Ne kužim te ništa...ups...samo mi odgovori ima ili nema ako si bio? Vrlo jednostavno
Ima. Ajme majko, prestrašno.
Boraviš li na zidiću? Uz market. Je li su ti zubi svi na broju?Koliko godina imaš ako smijem pitati?
I otprilike - živoš li u gradu ili na selu?
Ha? Koji kurac? Preszrašno, bogati.Boraviš li na zidiću? Uz market. Je li su ti zubi svi na broju?
Boravak na forumu nije iskustvo. Jednom za svagda da to objasnimo i tebi i sličnima. Za početak.Zašto te zanimaju godine? Ako te zanima iskustvo ono je ogromno po pitanju nudizma, a iskustvo nije stvar godina, već je stvar stanja. Nadam se da si uspio to shvatiti.
Jedan pogled na history tvojih poruka sve govori. Kolinda je skakala iz paštete ali ti vjerojatno ne možeš iz invalidskih kolica pa si ovdje izgradio alter ego i živiš "život".Boraviš li na zidiću? Uz market. Je li su ti zubi svi na broju?
Ahahaha, očito nisi uspio shvatiti, obično ono što je jednostavno, onima koji se vode pretpostavkama to bude preteško. Kada smisliš, ako uspiješ, naravno, nešto suvislo o čemu bi se dalo rapravljati, javi. I ne gnjavi idiotizmima. Hvala.Boravak na forumu nije iskustvo. Jednom za svagda da to objasnimo i tebi i sličnima. Za početak.
Znači ti si jedan od onih peeping Tom-ova? Na Punti te se može naći u defileu jadnika koji kruže natežući kožicu?
Hm, dobro. Rasprave suvišne.
Nastavi graditi "iskustvo"![]()
Povero.Ahahaha, očito nisi uspio shvatiti, obično ono što je jednostavno, onima koji se vode pretpostavkama to bude preteško. Kada smisliš, ako uspiješ, naravno, nešto suvislo o čemu bi se dalo rapravljati, javi. I ne gnjavi idiotizmima. Hvala.
Nešto mnogo spominješ drkanje, vjerojatno si majstor. Nije na meni da sudim, samo ti uživaj. Moraš biti baš totalni idiot, al ono po svim definicijama, pa da spominješ invalidska kolica. Znam da su ti kognitivne sposobnosti izrazito skromne, vjerojatno si bio zanemarivan od roditelja u djetinstvu jer ti očito fali kućni odgoj. Aj sad, maloumno stvorenje, za idući idiotizam moram te na blok. Ne dopuštam maloumnim neodgojenim nasilnicima da me maltretiraju idiotizmima.Povero.
Ali ajde veseli se, daj si na važnosti.
Podmaži i šakicu kao i kotačiće na kolicima.
Škripiš.
PoveroNešto mnogo spominješ drkanje, vjerojatno si majstor. Nije na meni da sudim, samo ti uživaj. Moraš biti baš totalni idiot, al ono po svim definicijama, pa da spominješ invalidska kolica. Znam da su ti kognitivne sposobnosti izrazito skromne, vjerojatno si bio zanemarivan od roditelja u djetinstvu jer ti očito fali kućni odgoj. Aj sad, maloumno stvorenje, za idući idiotizam moram te na blok. Ne dopuštam maloumnim neodgojenim nasilnicima da me maltretiraju idiotizmima.
Aj bok, lubrikativni idiote.Povero
Povero ima povijest pametovanja pa nisam mogao odoljeti da ga malo istrolamA samo sam pitao da li bude šta akcije u Njivicama![]()
Ti stvarno misliš da bi poĉetkom marta po plažama moglo biti akcije? Bogati, izgleda da ti kognitivne sposobnosti ne prate ambicije.A samo sam pitao da li bude šta akcije u Njivicama![]()
A ne..ne..krivo si skužio..vrati se na petak.Pitao sam ima li šta akcije po ljeti tamo i dali se isplati ići tamo,ali ti si moj post iskoristio za samopromociju tvoje pameti inteligencije i iskustva..jbgTi stvarno misliš da bi poĉetkom marta po plažama moglo biti akcije? Bogati, izgleda da ti kognitivne sposobnosti ne prate ambicije.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|