Filipinke u Zagrebu

DirektorSvemira

New member
Bok ekipa
Jel ima netko neka iskustva s filipinkama?
Ima ih pun Zagreb, ima ih po okolici Zagreba, žive same (nekoliko filipinki u istom prostoru).. medutim nikako ne čujem da se udaraju za pare. Kako započeti priču i ponuditi zabavu za lovu, a ne ispast šupak?

A zašto misliš da bi one htjele za lovu. Da su se mislile prašit za lovu nebi dolazile u Hr. Mogle su to i doma na Filipinima ili negdje bliže npr na Tajlandu.

Mozda probat ih ozeniti jednu od njih,pa mozes udarat kad god i koliko god hoces :P mene vise zanima jel ih ima koje bi se udale :) ako ima koja da je ok i da je izgledm ok,rado bi zenio :D

A zašto misliš da bi one htjele za lovu. Da su se mislile prašit za lovu nebi dolazile u Hr. Mogle su to i doma na Filipinima ili negdje bliže npr na Tajlandu.
Ne znam.. zato pitam. Na filipinima ili tajlandu nebi bila tolko placena posto je konkurencija veca, a ovdje privuce publiku bas zato jer je druge rase (isto ko azijatkinje)
Brza lova, ako zaradi 900-1000€ ovako bi za sat vremena mogla 70-100€ bez problema

Bok ekipa
Jel ima netko neka iskustva s filipinkama?
Ima ih pun Zagreb, ima ih po okolici Zagreba, žive same (nekoliko filipinki u istom prostoru).. medutim nikako ne čujem da se udaraju za pare. Kako započeti priču i ponuditi zabavu za lovu, a ne ispast šupak?
ja sam dosad kresnuo tri. jednu za pare. tu sam pitao dal radi masaze. bas onako draga i simpaticna cura koja je trzala na spomen love. na drugoj masazi sam je kresnuo. ove druge dvije bez placanja. jedna radila u studencu. napeta mi je bila koja je radila u kaptol centru kod barbierija ali ta nije bila za neku akciju. uglavnom uletavam im di mogu, koliko vidim ima ih svakakvih, neke su jeftini i mali mucak neke bas i ne padaju na eure.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh