Fetis

Nylon fetis

New member
Kako imam fetis prema najlonkama u svim pogledima, najviše me pale samostojeće. Tako sam davnih dana odlučio nagovorit djevojku da obuce samostojeće ispod suknje kad idemo u grad. Poslušala me i iznenadila, kad je sjela u auto i kad sam vidio kako joj viri onaj rub samostojecih kurac je izletio. Tako smo šetali gradom, cuge, naravno njoj su se samostojeće izrazito dobro vidjele i primjećivao sam uzbudljive poglede drugih muškaraca, to me je sve vise palilo. Od tad je i ona počela sve češće izlaziti u halterima ili samostojecima čak i na posao, svidjelo joj se izgleda dizati kurcine. Mene je sve vise palilo to da je gledam dok je netko razvaljuje u tim samostojecima. Drkao sam svakodnevno na tu misao, pogotovo znajući da je u njima otišla na posao i da bi mogla biti naslonjena na stolu kod nekoga. Na zalost problem je sto ona ne pristaje na vise od toga da je gledam kako se trpa dildom

Uživam ja gledajući nju kako trpa taj velik dildo u sebe i bas uživa dok si je razvaljuje, a ja samo maštam kako stoje u redu i pune ju.
Zao mi je sto ne pristaje jer sve vise imam sumnju da se sa nekim na poslu, pa daj barem da te gledam onda hehe

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh