Fejk profili i pokvareni ljudi

Melanie24

New member
Vecer,
Nova sam ovdje pa nemam iskustva, izgleda s nicim i ako mi netko moze reci, kada skuzis da je netko fejk i da te cak pokusao nasamariti, tj zlorabiti tvoje podatke, prijavis tu taj profil adminima ili kako?
Hvala

Ok hvala, prijavit cu.
Ovdje smo svi, barem mislim, radi nekih slicnih zelja i vidjenja, ok necemo svi odmah tu napisati OIB i ime, naravno. No, isto tako sam ocekivala razmjenu misljenja i informacija da si pomognemo, a ne da se netko ponasa predatorski pa svoj bolestan um zadovoljava na krivi nacin.
Ako treba, imenovat cu profil i javno, puns mi je kapa izopacenih zlotvora. Papci!

Vidi ovako. Optuzivati me bez i jednog jedinog dokaza je jako zlocesto (da ne napisem nesto drugo) od tebe.
Nisam te optuzila, samo pretpostavila, jer je vidim tebi funny kaj bolesnici harace tuda. Da, ima fejk profila na fb, na inst, na tw pa i tu, jako mudar zakljucak.
To ne znaci da moramo to podrzavati i sprdati se s bilo kim tko zeli na to ukazati i mozda nekaj bar 1% popraviti.
Isprika za osudu

Nisam te optuzila, samo pretpostavila, jer je vidim tebi funny kaj bolesnici harace tuda. Da, ima fejk profila na fb, na inst, na tw pa i tu, jako mudar zakljucak.
To ne znaci da moramo to podrzavati i sprdati se s bilo kim tko zeli na to ukazati i mozda nekaj bar 1% popraviti.
Isprika za osudu
Nema potrebe za ispriku. Moj komentar je bio usmjeren na to da je ovdje vrlo malo ozbiljnih profila i da je u stvari umjetnost pronaci "normalnog" ili "normalnu" sugovornicu. Pogledaj moje poruke

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh