Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok hvala, prijavit cu.Mozes ,da.
Hvala ti!Moja podrska
Ovo uopce nije to poanta, vec nekaj sasvim drugo. Idi se rugaj negdje drugdje, jer si i ti ziher jedan takav.Jel moguce da ovdje ima fake profila???
Vidi ovako. Optuzivati me bez i jednog jedinog dokaza je jako zlocesto (da ne napisem nesto drugo) od tebe.Ovo uopce nije to poanta, vec nekaj sasvim drugo. Idi se rugaj negdje drugdje, jer si i ti ziher jedan takav.
Nisam te optuzila, samo pretpostavila, jer je vidim tebi funny kaj bolesnici harace tuda. Da, ima fejk profila na fb, na inst, na tw pa i tu, jako mudar zakljucak.Vidi ovako. Optuzivati me bez i jednog jedinog dokaza je jako zlocesto (da ne napisem nesto drugo) od tebe.
Nema potrebe za ispriku. Moj komentar je bio usmjeren na to da je ovdje vrlo malo ozbiljnih profila i da je u stvari umjetnost pronaci "normalnog" ili "normalnu" sugovornicu. Pogledaj moje porukeNisam te optuzila, samo pretpostavila, jer je vidim tebi funny kaj bolesnici harace tuda. Da, ima fejk profila na fb, na inst, na tw pa i tu, jako mudar zakljucak.
To ne znaci da moramo to podrzavati i sprdati se s bilo kim tko zeli na to ukazati i mozda nekaj bar 1% popraviti.
Isprika za osudu
Sve ok, slazem se.Nema potrebe za ispriku. Moj komentar je bio usmjeren na to da je ovdje vrlo malo ozbiljnih profila i da je u stvari umjetnost pronaci "normalnog" ili "normalnu" sugovornicu. Pogledaj moje poruke
Sretno ali to ti je ovdje kao da trazis iglu u sjenu ali po mraku.Sve ok, slazem se.
Jebate, di god dodjes moras hodati “s pistoljem” i na oprezu
A daSretno ali to ti je ovdje kao da trazis iglu u sjenu ali po mraku.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|