Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nema menagera /čitaj pimpa,svodnika/ da odradi njih 6-7 po 400kn je 3000.Neka radi 20 dana u misecu odbij nedilje i menzis je 50.000-60000 kn.Neka plati stan 1000E,hrana,cigarete,režije ,garderoba,higijenske potrepstine neka i to dođe 1000E sta nije.ostaje joj 5000E minimalno.U DE je prostitucija legalizirana, imaju i zdravstveno osiguranje. Tema je kurvanje u Hrvatistanu. Po meni neisplativ biznis, kojim se pretežno bave ženske sociopati.
ja kad to napisem onda sam retard i sl.Za usporedbu ove naše domaće sa PO su realno u Ateni klasa 10-20€.
Ja iz Pireusa na Akropolu,a ti po bordelima .Za usporedbu ove naše domaće sa PO su realno u Ateni klasa 10-20€.
γειά σου πατριώτηZa usporedbu ove naše domaće sa PO su realno u Ateni klasa 10-20€.
kako kaže Vuco, nemojte ići u pufove za 20€, nisi ga ni metnuo ona viče fetih
Jedino sam malo pretresa noćne klubove okolo onoga trga GlyfadaZa usporedbu ove naše domaće sa PO su realno u Ateni klasa 10-20€.
Išao sam sa ekipom filipinaca sa broda "turistički", taksistu smo odmah rekli kakva Akropola vozi ti nas odmah u bordel.Ja iz Pireusa na Akropolu,a ti po bordelima .
Interesantno.
To je krivi kvart. Sljedeći put uzmi podzemnom željeznicom sa stanice u Pireju pa na Victoria station, treba se voziti malo duže i dublje u Atenu, tamo su ulice jedna do druge sa bordelima klase 20€, ukratko pičke bolje nego ove naše sa PO. Tamo su kuće koje ima upaljeno svjetlo na ulazu usred bijela dana i noći a operiraju kao bordeli. Malo skuplje bordele od 50€ sa boljim pičkama (max 35 godina) grci zovu "studio".Jedino sam malo pretresa noćne klubove okolo onoga trga Glyfada
Kad sam ja bija 2016 bile su 30 /pola ureIšao sam sa ekipom filipinaca sa broda "turistički", taksistu smo odmah rekli kakva Akropola vozi ti nas odmah u bordel.
Bili smo bas u tom sta ga Geci zovu "studio".To je krivi kvart. Sljedeći put uzmi podzemnom željeznicom sa stanice u Pireju pa na Victoria station, treba se voziti malo duže i dublje u Atenu, tamo su ulice jedna do druge sa bordelima klase 20€, ukratko pičke bolje nego ove naše sa PO. Tamo su kuće koje ima upaljeno svjetlo na ulazu usred bijela dana i noći a operiraju kao bordeli. Malo skuplje bordele od 50€ sa boljim pičkama (max 35 godina) grci zovu "studio".
Tko zna kad ču vise viditi AtenuTo je krivi kvart. Sljedeći put uzmi podzemnom željeznicom sa stanice u Pireju pa na Victoria station, treba se voziti malo duže i dublje u Atenu, tamo su ulice jedna do druge sa bordelima klase 20€, ukratko pičke bolje nego ove naše sa PO. Tamo su kuće koje ima upaljeno svjetlo na ulazu usred bijela dana i noći a operiraju kao bordeli. Malo skuplje bordele od 50€ sa boljim pičkama (max 35 godina) grci zovu "studio".
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|