Pravijebac
Active member
Dal radi jos kontakttražilica: Ana Anic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dal radi jos kontakttražilica: Ana Anic
Radi. A da li će ti se javiti... ne znamDal radi jos kontakt
Radi samo sa stalnima, ne prima noveNe javlja se , valjda ima dosta ljudi
Spam s porukom: "Ne znam gdje sam"https://******.***/youngsluts
Da, može li netko podjeliti neku informaciju? Da li se možda zove Ankica?Koja je ona teta u zapruđu kod plodina sto radi?
Kod ove prve nikako. Jako losa usluga požuruje i ona sve diktira samo da te riješi. A za druge dvije neznam nisam bio.Ekipa, zadnje vrijeme nekako slabo posjećujem naše dame, a i ako odem, odem kod onih kod kojih sam već bio i znam šta očekivat: Crna Pantera, Lijepa Žena, Maja s Trešnjevke, Malezijka s Trešnjevke etc.
Probao sam u dva navrata nešto novo, niti se ne sjecam oglasa, i jako se razočarao. E sad, s obzirom na to da volim 50+, usudio bi se još jednom probat nešto novo i ne mogu se odlučit između:
![]()
Dama 55+ - samo za gospodu, šmekere i mangupe !
Sexy profesorica 55+, 175/55/3 - najprovokativnija guza sexy profesorice. Mogućnost an. ili DOMINACIJE. Najbolja guza…www.oglasnik.hr
![]()
Ankica
Dodji i opusti se uz znanje i kvalitetnu frćkavu smeđu damu.😇 55 godina, 167 visoka, 60kg, (3). Kontakt wap ❤️www.oglasnik.hr
![]()
Posebna 50+
Samo za one koji znaju šta žele, dođi na masažu kakvu zaslužuje i fetiše po želji. Čeka te ugodna, njegovana plava dama…www.oglasnik.hr
Ne tražim nužno penetraciju, a što se fizičkog izgleda tiće bitno mi je da su dame relativno fit, lice mi je dosta sporedno. Da li je netko bio kod navedenih, može li dati bilo kakav savjet? Hvala
Kod Ankice sam bio prije nekih godinu i pol . Žena je dobro građena.Oral joj je jako dobar.Tada mi je rekla da se može svršiti svuda samo ne po kosi.Za 15 minuta orala tarifa je 40 eura a za komplet pola sata 60 eura.Dogovor je putem Whats up-a.Ekipa, zadnje vrijeme nekako slabo posjećujem naše dame, a i ako odem, odem kod onih kod kojih sam već bio i znam šta očekivat: Crna Pantera, Lijepa Žena, Maja s Trešnjevke, Malezijka s Trešnjevke etc.
Probao sam u dva navrata nešto novo, niti se ne sjecam oglasa, i jako se razočarao. E sad, s obzirom na to da volim 50+, usudio bi se još jednom probat nešto novo i ne mogu se odlučit između:
![]()
Dama 55+ - samo za gospodu, šmekere i mangupe !
Sexy profesorica 55+, 175/55/3 - najprovokativnija guza sexy profesorice. Mogućnost an. ili DOMINACIJE. Najbolja guza…www.oglasnik.hr
![]()
Ankica
Dodji i opusti se uz znanje i kvalitetnu frćkavu smeđu damu.😇 55 godina, 167 visoka, 60kg, (3). Kontakt wap ❤️www.oglasnik.hr
![]()
Posebna 50+
Samo za one koji znaju šta žele, dođi na masažu kakvu zaslužuje i fetiše po želji. Čeka te ugodna, njegovana plava dama…www.oglasnik.hr
Ne tražim nužno penetraciju, a što se fizičkog izgleda tiće bitno mi je da su dame relativno fit, lice mi je dosta sporedno. Da li je netko bio kod navedenih, može li dati bilo kakav savjet? Hvala
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|