bbb1986
Well-known member
Ok hvala. Da li znaš koji je oglasnik za Mađarsku? Na kojoj stranici ih mogu naći?U Mađarskoj imaš ogroman izbor granny 60+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok hvala. Da li znaš koji je oglasnik za Mađarsku? Na kojoj stranici ih mogu naći?U Mađarskoj imaš ogroman izbor granny 60+
Ok hvala. Da li znaš koji je oglasnik za Mađarsku? Na kojoj stranici ih mogu naći?
![]()
Rosszlanyok.hu - országos szexpartner & masszázs kereső
A legnagyobb országos szexpartner és erotikus masszázs kereső Magyarországon, és Budapesten.rosszlanyok.hu
Pozvao sam bas ovu u hotel, zena je bomba. Izgleda kao na slikama, pita te sta da obuce, donese par kombinacija, kao da se nasminka itd. Oral je isla do kraja, nabijao sam je u usta, akcija kako zelis. Da se s njom i pricat, jer zna nesto engleskog. Nemoj zalit pare, ako te pale starije, to je to.Csini47 (61) - Budapest XIV, Szexpartner | Rosszlanyok.hu
Csini47(61), 170 cm, 95 kg, 145 mell - Budapest XIV - szexpartner, SQUIRT! 95H MELL!! - rosszlanyok.hum.rosszlanyok.hu
Koliko je forinti?Pozvao sam bas ovu u hotel, zena je bomba. Izgleda kao na slikama, pita te sta da obuce, donese par kombinacija, kao da se nasminka itd. Oral je isla do kraja, nabijao sam je u usta, akcija kako zelis. Da se s njom i pricat, jer zna nesto engleskog. Nemoj zalit pare, ako te pale starije, to je to.
Baš je topčina stara.Pozvao sam bas ovu u hotel, zena je bomba. Izgleda kao na slikama, pita te sta da obuce, donese par kombinacija, kao da se nasminka itd. Oral je isla do kraja, nabijao sam je u usta, akcija kako zelis. Da se s njom i pricat, jer zna nesto engleskog. Nemoj zalit pare, ako te pale starije, to je to.
U hotelu sat vremena 120 eur. Mozes vise puta. Kod nje sat vremena 100, pola sata 70 eur. Dojma sam da se dalo pregovarat, ja nisam. I nije mi zao para, stvarno se da sta zelis. Da malo dodam dojma, pitao sam da klekne pred mene i onda sam je nabijao u usta. I sve prihvaceno kao najnormalnijeKoliko je forinti?
Jesi li vidia koje sisetine gospođa ima uffff...je li squirtala dok si ju jebao?Pozvao sam bas ovu u hotel, zena je bomba. Izgleda kao na slikama, pita te sta da obuce, donese par kombinacija, kao da se nasminka itd. Oral je isla do kraja, nabijao sam je u usta, akcija kako zelis. Da se s njom i pricat, jer zna nesto engleskog. Nemoj zalit pare, ako te pale starije, to je to.
Jesi li vidia koje sisetine gospođa ima uffff...je li squirtala dok si ju jebao?
Da li netko ima drugi broj od Ankice.Ovaj nije aktivan viseZanima me samo da li je ista kao na slikama? Da li su njene slike?
Koju ulicu zelis? Parni ili neparni brojevi?Ima li koja starija ili stara na Preckom?
Ne mora biti sa PO..
Imaš li.njen drugi brojJa jesam stari klijent, ali ovaj tjedan sam ju zvao bio redovito ali nista. Bio sam s njom prije 2-3 tjedna
I mene zanima. Zvao par puta, broj iskljucen.Da li netko ima drugi broj od Ankice.Ovaj nije aktivan vise
Samo kada je oglas aktivan, radi i broj.I mene zanima. Zvao par puta, broj iskljucen.
Bio sa njom...U autu...pusi vrhunskiRadi samo u autu...pokupis je kod Lisinskog ak se ne varam..ja trebao ic al nisam stigao...cijena je bila msm 150/200kn.
Ako neko bude isao neka podjeli iskustvo![]()
Imaš li kontakt brojBio sa njom...U autu...pusi vrhunski
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |