Koliko cijenaJa jesam stari klijent, ali ovaj tjedan sam ju zvao bio redovito ali nista. Bio sam s njom prije 2-3 tjedna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko cijenaJa jesam stari klijent, ali ovaj tjedan sam ju zvao bio redovito ali nista. Bio sam s njom prije 2-3 tjedna
Bok, cuo sam se s Anom prije korone i kako je to sve pocelo nista...stala...od tada ju nisam vidio na oglasniku...mozda neki kontakt broj ili oglas?Da podijelim iskustvo sa starijom gospođom koja na oglasu nudi oral, pod imenom ana anić ili zanimljivasam.
Godine 60 +
Izgled u skladu s godinama
Oralac odličan, duboko grlo, svršavanje u usta
Nakon orala može se dog sex, stara zna i može, još uvijek voli akciju.
Može u autu može u vašem prostoru, od 200 bodova na dalje
Dogovor fer i korektan, ko voli starije i normalnu akciju svaka preporuka
kaze da samo dogovara sa stalnima i da nove ne prima. Cuo sam se s njom u petom mjBok, cuo sam se s Anom prije korone i kako je to sve pocelo nista...stala...od tada ju nisam vidio na oglasniku...mozda neki kontakt broj ili oglas?
Hvala, a Nina, ni nju se ne moze vise dobiti...od starijih je Sara44...jel ima jos neka starija.....s Ninom sam bio prije 5 godina, ali izgubio sam mobitel...i niata...kaze da samo dogovara sa stalnima i da nove ne prima. Cuo sam se s njom u petom mj
Mislim da je to individualno. Meme oocenito pale starije...imas li kontakt? Slike, moze i pm.Decki,imam dogovor sa jednom starijom za susret,49god,po slikama zenska ok izgleda,dobra linija,crnka...sa tak starijom nisam bio,bio sam do najvise 45 god,jesu ove od skoro 5 banki jos vise za seks jer su vec u godinama ili?ak ima tko kakva slicna iskustva
pa ne možeš njih u isti koš,Sara nema ni 50 godina a ove dvije su duboko preko 60 godinaHvala, a Nina, ni nju se ne moze vise dobiti...od starijih je Sara44...jel ima jos neka starija.....s Ninom sam bio prije 5 godina, ali izgubio sam mobitel...i niata...
Mislim da je to individualno. Meme oocenito pale starije...imas li kontakt? Slike, moze i
Imam slike i kontakt al nije to s oglasa zenska,to sam ovak nasao...pa pitam kakva imate iskustva sa starijima..jel se bolje karaju od mladjih i dal sve opcenito rade boljeMislim da je to individualno. Meme oocenito pale starije...imas li kontakt? Slike, moze i pm.
Meni osobno da, ali vjerojatno kaj volim starije i vise me pale...naravno da ima mladih koje su odlicne i starih kaj nisu...Imam slike i kontakt al nije to s oglasa zenska,to sam ovak nasao...pa pitam kakva imate iskustva sa starijima..jel se bolje karaju od mladjih i dal sve opcenito rade bolje
Imam slike i kontakt al nije to s oglasa zenska,to sam ovak nasao...pa pitam kakva imate iskustva sa starijima..jel se bolje karaju od mladjih i dal sve opcenito rade bolje
važno je da vi tipkateMa dobro da,sve to stoji,pitam samo za vasa iskustva kakva su sa starijima.. bio sam prosle god sa jednom od 45 i zenska bi ga svako malo u sebi,dobro je izgledala i karala se fino,sad je ova jos malo starija pa cemo vidjet kakva bude...uglavnom tipkamo vec sve kak cemo se karat,koje poze i sve to
Na badooGdje si ju pronasao
Moje osobno misljenje, bolja su...ali ja uzivam sa starijim damama...cak i razgovor prije i poslije je odlican. Dame iznad 60 su zenMa dobro da,sve to stoji,pitam samo za vasa iskustva kakva su sa starijima.. bio sam prosle god sa jednom od 45 i zenska bi ga svako malo u sebi,dobro je izgledala i karala se fino,sad je ova jos malo starija pa cemo vidjet kakva bude...uglavnom tipkamo vec sve kak cemo se karat,koje poze i sve to
Siguran sam da je gospođa vrhunska.Mail: zanimljivasam@gmail.com
Grudi manje i mlohave
Ako neko zna neku stariju iznad 50 za preporučiti ali da je normalna
Najpostenije. Znas na cemu si.Vecinom citam vase postove, al da se ukljucim, izgleda u skladu s godinama opustena komunikativna odlican oral radi.
Pizda izgleda bolje nego kod vecine mlađih i odmah kaze sta moze i sta nemoze u mailu.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|