Plavušica 40 god.
Plavušica 40 godina, 168/62/5, nježna i umiljata u svom ugodnom prostoru za situiranu gospodu, diskrecija i higijena…
www.oglasnik.hr
Jel netko bio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaj tebi to dobro izgleda?Jel bio netko. Zvao ju kaze 250 30min na srednjacima.Vesela sexy bucka
Punija dama plavuša 50 g., 164/82/5. Diskrecija 100%! Higijena! Slike su moje!www.oglasnik.hr
Jel bio netko. Zvao ju kaze 250 30min na srednjacima.Vesela sexy bucka
Punija dama plavuša 50 g., 164/82/5. Diskrecija 100%! Higijena! Slike su moje!www.oglasnik.hr
Bježi od togaJa sam bio davno kod ove kad je bila na tresnjevci, dosta debela, radi dosta nezainteresirano, nisam se vraćao...
Ova pod broj 1. - groznoTražim preporuku za stariju sisatu i guzatu damu. A da je normalna i korektna za dogovor.
Dvije su mi zapele za oko, ako može iskustva ili preporuke?
Lp
1. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/ivana-40-g-oglas-4782933
2. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/seksi-dama-50-godina-oglas-4781255
Kolko para? Jel barem u akciji ok?Ova pod broj 1. - grozno
Stalno govori mili, dragi, slatki… dosadna je, prica puno. U Utrinama je, stan smrdi po pljugama, a kad sam ja bio kod nje, noge su joj bile kao rašpa. Nije se neko vrijeme depilirala pa su dlake pocele rast. Uzas. Pusenje sa zubićima, požuruje i puno prica
300 kunicaKolko para? Jel barem u akciji ok?
Još bolje u velika guzica. Dobra bedra. Još ako je depilirana za lizanje.Pale me starije žene s velikim cicama pa ako znate koju bio bi vrlo zahvalan
ako te Ivana požurivala onda joj se zaista nisi svidio....inače kad kod nje odeš onda nema izlaska bar tri sata...to je moje iskustvo a vjerujem da nisam jediniOva pod broj 1. - grozno
Stalno govori mili, dragi, slatki… dosadna je, prica puno. U Utrinama je, stan smrdi po pljugama, a kad sam ja bio kod nje, noge su joj bile kao rašpa. Nije se neko vrijeme depilirala pa su dlake pocele rast. Uzas. Pusenje sa zubićima, požuruje i puno prica
Slazem se, ja ispod sat i pol nisam izasao od nje.ako te Ivana požurivala onda joj se zaista nisi svidio....inače kad kod nje odeš onda nema izlaska bar tri sata...to je moje iskustvo a vjerujem da nisam jedini
a jel onda barem vrijedna za tih sat dva što budeš....Slazem se, ja ispod sat i pol nisam izasao od nje.
To i mene zanima, jel dobra usluga?a jel onda barem vrijedna za tih sat dva što budeš....
a šta bi ti za 300 kuna?....da je manekenka sa naslovnice?a jel onda barem vrijedna za tih sat dva što budeš....
Al pazi car jos kaze “jel barem vrijedna tih sat dva”a šta bi ti za 300 kuna?....da je manekenka sa naslovnice?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|