Imaš Brinetu 37 u UtrinamaMože preporuka za koju milficu sa područja Sigeta, Zapruđa, Utrina. Još ako je plavuša ili crvenokosa to bi bio bingo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš Brinetu 37 u UtrinamaMože preporuka za koju milficu sa područja Sigeta, Zapruđa, Utrina. Još ako je plavuša ili crvenokosa to bi bio bingo.
Možeš mi dati njezin oglas?Imaš Brinetu 37 u Utrinama
Možeš mi dati njezin oglas?
Uhhhhh.... Odlična. Koliko traži inače?Brineta 37 godina
Brineta 37 godina, 172/65/5. Zaboravi na brige i probleme, dođi i opusti se kod mene. Pusa, bez SMS-a.www.oglasnik.hr
Fotke su njene, 300 kn je pola sata, mislim da je sat 500, nemoj me držati za riječ jer nisam pitao. Meni je bilo super kod nje, voli divlji seks, može i GFE...Uhhhhh.... Odlična. Koliko traži inače?
Jel ta doticna jos aktivna ili pauzira?Atraktivna plavuša 42 !
42.god., 168/60/5. Diskrecija 100%. Uredna, bujnih oblina i vedrog duha - ugostila bi te u svom prostoru (nije salon),…www.oglasnik.hr
Atraktivna plavuša!
42.god., 168/60/5. Diskrecija 100%. Uredna, bujnih oblina i vedrog duha družila bi se u svom prostoru (nije salon).www.oglasnik.hr
Nje nema vec par godinaJel ta doticna jos aktivna ili pauzira?
Nazalost je nema ali je bila odlicna u akcijiJel ta doticna jos aktivna ili pauzira?
Šteta što nisam uspio otici kod njeNazalost je nema ali je bila odlicna u akciji
Steta. Tnx za infoNje nema vec par godina
Pozdrav ljudi...to vam je profesorica lucija bila je prije par godina na jarunu tocnije gredice...bio sam 15-20puta s njom ali ima sigurno tome 5g dobio sam i 2x gfatis ...milfara odlicna meni je dala sve od fetisa oral anal svrsavao u usta i da nenabrajam bila je za pozeljetPozdrav,dal ima netko broj od te plavuše sa Jaruna?
Bio sam ja pred cca. godinu dana,super je
Ma nije to ta na koju ti mislis,ovo je skroz normalna i zgodna plavusa cca 45 godina i stavljen je u grupu oglas sa brojem ali je neaktivan broj pa nezz dal ima novi ili ne radi vise....Pozdrav ljudi...to vam je profesorica lucija bila je prije par godina na jarunu tocnije gredice...bio sam 15-20puta s njom ali ima sigurno tome 5g dobio sam i 2x gfatis ...milfara odlicna meni je dala sve od fetisa oral anal svrsavao u usta i da nenabrajam bila je za pozeljet
A sad radi sa onom starom rugobom sta ima naocale ili jos jedna druga plavusa negdje na crnomercu ili na selskoj...sele se uglavnom
A fotke su od onda znaci 5g sigurno a ona ima ziher 55 sada ako ne i vise jer je onda rekla 46 a imala je puno vise...ali bila je mrak
Da to je ta teta Sonja poznata instruktorica radi na Crnomercu sa jos jednom u paru obe 400 bonbons pola sataJesi siguran da je bas ona radila u paru?
Imas broj mozda?Da to je ta teta Sonja poznata instruktorica radi na Crnomercu sa jos jednom u paru obe 400 bonbons pola sata
Ja sam bio snjom par puta i svrsavanje u usta i anal ni pod razno ne dolazi u obzir, a i šupak mi ne djeluje ko da je primala tak da...Pozdrav ljudi...to vam je profesorica lucija bila je prije par godina na jarunu tocnije gredice...bio sam 15-20puta s njom ali ima sigurno tome 5g dobio sam i 2x gfatis ...milfara odlicna meni je dala sve od fetisa oral anal svrsavao u usta i da nenabrajam bila je za pozeljet
A sad radi sa onom starom rugobom sta ima naocale ili jos jedna druga plavusa negdje na crnomercu ili na selskoj...sele se uglavnom
A fotke su od onda znaci 5g sigurno a ona ima ziher 55 sada ako ne i vise jer je onda rekla 46 a imala je puno vise...ali bila je mrak
Pozdrav,imaš broj,na ovaj ju ne možeš dobit.
Meni osobno je ova top.. guza top velike sise odlicno puši .. dva puta sam bio kod nje.. na jaranu 300 kn pola sata
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|